VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie
VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6" Diepere Spoel met Schop en Draagtas VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6" Diepere Spoel met Schop en Draagtas VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6" Diepere Spoel met Schop en Draagtas VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6" Diepere Spoel met Schop en Draagtas VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6" Diepere Spoel met Schop en Draagtas VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6" Diepere Spoel met Schop en Draagtas
YJSJSTCQYC62692CKV0

VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6" Diepere Spoel met Schop en Draagtas

39.99€
39.99
Prijs inclusief btwBekijk details
Bespaar tot 15% met de PRO-prijs. Meld u aan voor een gratis PRO-account.

15,2 cm

 • 25,4 cm
 • 30,5 cm
 • 15,2 cm

Over dit artikel

 • Uiterst nauwkeurige detectie: de metaaldetector voor kinderen is nauwkeurig afgesteld om kleine metaalsignalen op te vangen, zodat u geen kostbare schat mist. Met de duidelijke pieptoon en het verlichte LCD-scherm kunt u de detectiesituatie tijdens de detectie gemakkelijk begrijpen.
 • Gemakkelijk mee te nemen: de professionele metaaldetector is uitgerust met een zoekspoel van 6 inch, die licht en draagbaar is. Of het nu gaat om outdoor-avonturen of indoor-speurtochten, je kunt overal en altijd genieten van speurtochten. En de verstelbare handgreep van 660,4-914,4 mm kan worden aangepast aan verschillende hoogtes van gebruikers om een ​​comfortabele bedieningservaring te bieden.
 • Multifunctionele toepassingen: de gouddetectoren voor kinderen hebben alle metalen- en discriminatiemodi, die in verschillende scenario's aan uw behoeften kunnen voldoen. Of u nu op zoek bent naar metalen funderingen, veiligheidscontroles uitvoert, verloren voorwerpen lokaliseert of buiten op zoek bent naar goud en schatten, onze producten maken het gemakkelijk om uw doelen te bereiken.
 • Duurzaam en betrouwbaar: onze beste metaaldetector voor kinderen is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de buitenomgeving en u een langdurige stabiele en betrouwbare werking blijven bieden. De hogere detectieprecisie maakt het zoeken naar metaal efficiënter.
 • ALLES WAT JE NODIG HEBT: De verstelbare metaaldetector wordt geleverd met een batterij om de verkenningstijd te verlengen. Bevat ook een portemonnee, een schep en een hark. Kies de VEVOR metaaldetector en begin nu met schatzoeken!

Vaak Samen Gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6" Diepere Spoel met Schop en Draagtas
15,2 cm
Nog maar 1 over, bestel snel
Verstelbare 6 inch metaaldetector voor kinderen
De 15 cm metaaldetector voor kinderen heeft een volledig metalen modus en een discriminatiemodus, waardoor het gemakkelijk is om verborgen metalen te vinden en ervoor te zorgen dat je op elk moment aan je schattenjacht kunt beginnen.
Belangrijkste kenmerken
Verstelbare handgreep
De handgreep is verstelbaar van 660,4 tot 914,4 mm, past op gebruikers van verschillende lengtes en biedt een comfortabele bedieningservaring.
2 detectiemodi
De metaaldetector heeft twee detectiemodi, All Metals-modus en Discrimination-modus, om aan uw behoeften in verschillende scenario's te voldoen.
Duurzaam & betrouwbaar
IP68 waterdicht, ongeacht avontuur buitenshuis of zoeken binnenshuis, u kunt altijd en overal genieten van detectie.
VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6VEVOR Metaaldetector Kit voor Kinderen Multifunctionele Professionele Metaaldetector met 2 Modi Waterdichte 6

Specificatie

Artikelmodelnummer
TS26
Spanning
7,6-9,6V
Frequentie
5,8 KHz
Handvatlengte
660,4-914,4 mm (26-36 inch)
Zoekspoel
15,2 cm (6 inch)
Detectiediepte
15,2 cm (6 inch)
Zoekspoel IP-classificatie
IP68
Geluidsniveau
≥75dB
Audiofrequentie
800-1000Hz
Gevoeligheid
≤ 15 cm (5,91 inch)
Werkomgeving
-10℃ tot 50℃
Materiaal
ABS
Netto gewicht
0,95 kg (2,09 lbs)
Artikelafmetingen
620 x 202 x 92 mm (24,4 x 7,9 x 3,6 inch)
Afmetingen verpakking
160 x 160 x 950 mm (6,3 x 6,3 x 37,4 inch)
Handleiding
download link
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam? ...

klanten-reviews

Beoordelingen per functie

 • 4.7
 • 4.5
 • 4.6
 • 4.5
 • Bekijk Meer Minder zien
1 Beoordeling(en)
Wis filters
Natashja Natashja
Topper
Vandaag binnengekregen en meteen even uitgetest. Alles werk. Alleen nog even "fine tunen" en morgen het bos in. Erg blij mee!

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

Tips & Inspiratie
Aanbevolen zoekopdrachten
TOUGH TOOLS, HALF PRICE