VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie
Over VEVOR

VEVOR is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in apparatuur en gereedschappen. Samen met duizenden gemotiveerde medewerkers, VEVOR is toegewijd om doe-het-zelvers en professionals te voorzien van robuuste apparatuur en gereedschappen tegen de laagste prijzen. Vandaag de dag heeft VEVOR meer dan 10 miljoen klanten tevreden in meer dan 200 landen en regio's.

VEVOR heeft een van de BESTE innovatieve technische teams die altijd oefenen VEVOR's merkslogan - stoere apparatuur en gereedschappen, minder betalen. We zijn trots op onze snelle levering, 30 dagen gratis retourneren en 24/7 klantenservice, die altijd voldoet aan de verwachtingen van onze klanten en deze overtreft.

Ons doel is ervoor te zorgen dat de robuuste apparatuur en gereedschappen die u zoekt tegen de laagste prijzen zijn. Laat VEVOR uw werk gemakkelijker en leuker maken.

855-385-1880 Support@vevor.nl

2-Daagse Levering Onze Levering is Zo Snel Als 2 Dagen
24 / 7 Klantenservice Professioneel klantenserviceteam dat 24 uur dienst heeft om uw zorgen te dekken
10 Miljoen+ Fans In totaal meer dan 10 miljoen fans en gebruikers wereldwijd
10 Jaar Gespecialiseerd in Gereedschappen en Apparatuur Voor 10 Jaar
Waarom VEVOR
Handige Verzending
Snelle en veilige levering VEVOR werkt nauw samen met logistieke dienstverleners en agenten uit grote landen over de hele wereld, met betrekking tot de vier vervoerswijzen zee, land, lucht en spoor. Uitgestrekte magazijnen en een efficiënt logistiek systeem zorgen ervoor dat artikelen binnen 2 tot 5 dagen worden geleverd.
Betaalbare Prijs
Ondersteund door een wereldwijde, hoogwaardige toeleveringsketen, heeft VEVOR een absoluut voordeel in prijsstelling, het leveren van kostenefficiënte producten van hoge kwaliteit voor onze klanten. We zullen altijd de merkslogan van VEVOR in praktijk brengen: "tough equipment and tools, pay less".
leverancier
klant
De kostenbesparingen worden aan u doorberekend
Hoogwaardige Kwaliteit
VEVOR heeft goed geselecteerde hoogwaardige en kosteneffectieve producten bij vele toonaangevende leveranciers. We hebben technische teams geïnnoveerd om betrouwbare apparatuur en gereedschappen te selecteren, ervoor zorgen dat alle producten voldoen aan de consistente kwaliteitsnorm en de eisen van de gebruikers.
· Controleer leveranciers
· Selecteer top leveranciers
· Inkoop optimaliseren
Betalingswijze
Veilig en gemakkelijk betalen: VEVOR biedt verschillende veilige betaalmethoden. Van PayPal tot creditcard, uw betaling is veilig, beveiligd en gemakkelijk.
Waarom VEVOR

We hebben een wereldwijde supply chain-indeling met meer dan 60 magazijnen in de VS, Canada, het VK, Duitsland, Australië en andere landen en regio's. Op basis hiervan kunnen we de goederen binnen 2-5 dagen bij de consument leveren.

Zorgeloos Winkelen

Tegenwoordig omvat ons productassortiment meer dan 30 categorieën en 1 miljoen verschillende producten. Daarnaast heeft VEVOR een professioneel aftersales team dat altijd stand-by staat, waardoor u een plezierige winkelervaring.

Verzending Binnen 24 Uur
12 Maanden Garantie
30-Dagen Geld Terug Garantie
Gratis Bezorging
TOUGH TOOLS, HALF PRICE