Allemaal
Rekening

Over VEVOR

VEVOR is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in apparatuur en gereedschap. Samen met duizenden gemotiveerde medewerkers zet VEVOR zich in om doe-het-zelvers en professionals te voorzien van robuuste apparatuur en gereedschap tegen de laagste prijzen. Vandaag de dag heeft VEVOR meer dan 10 miljoen klanten in meer dan 200 landen en regio's tevreden gesteld.

VEVOR heeft een van de BESTE geïnnoveerde technische teams die altijd VEVOR's merkslogan in de praktijk brengen - taaie apparatuur en gereedschappen, betaal minder. Wij zijn trots op onze snelle levering, 30 dagen gratis retour, en 24/7 klantenservice, die altijd aan de verwachtingen van onze klanten voldoet en deze zelfs overtreft.

Ons doel is ervoor te zorgen dat de stoere apparatuur en gereedschappen die u zoekt tegen de laagste prijs te verkrijgen zijn. Laat VEVOR uw werk gemakkelijker en aangenamer maken.

2 Dagen Levering

Onze Levering Is zo Snel als 2 Dagen

24/7Klantenservice

Professionele Klantenservice van Dienst Gedurende 24 uur en het Hele Jaar voor het Afdekken van Uw Zorgen

10M+Volgers

Een Totaal van Meer dan 10 Miljoen Volgers en Gebruikers Wereldwijd

10Jaar

Gespecialiseerd in Gereedschap & Apparatuur voor 10 Yaar

Waarom VEVOR

Handige Express
Betaalbare Prijs
Premium Kwaliteit
Betalingswijze
Wereldwijde Magazijnen
Coöperatieve Partner
Zorgeloos Winkelen

Handige Express

Snelle & Veilige Levering VEVOR heeft een nauwe samenwerking met logistieke dienstverleners en agenten uit de belangrijkste landen over de hele wereld, met vier transportmodi: "zee, land, lucht en spoor". Een uitgebreid magazijn en een efficiënt logistiek systeem zorgen ervoor dat de artikelen binnen 2 tot 6 dagen geleverd worden.

Betaalbare Prijs

Ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen van topkwaliteit heeft VEVOR een absoluut prijsvoordeel, zodat onze klanten kunnen rekenen op kostenefficiënte producten van hoge kwaliteit. Wij zullen altijd de merkslogan van VEVOR in praktijk brengen: sterke apparatuur en gereedschap, betaal minder.
leverancier
De kostenbesparingen worden aan u doorgegeven
consument

Premium Kwaliteit

VEVOR heeft onder vele belangrijke leveranciers producten van hoge kwaliteit en kosteneffectief geselecteerd. Wij beschikken over innoverende technische teams om betrouwbare apparatuur en hulpmiddelen te selecteren, zodat alle producten aan de consistente kwaliteitsnorm en de eisen van de gebruikers voldoen.
Controleer leveranciers
Selecteer topleveranciers
Aankoop optimaliseren

Betalingswijze

Veilig en Gemakkelijk Betalen VEVOR biedt verschillende veilige betaalmethoden, van PayPal tot Credit Card, uw betaling is veilig, zeker en gemakkelijk.

Wereldwijde Magazijnen

We hebben meer dan 40+ magazijnen opgezet in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Australië en andere landen en regio's. Het magazijn heeft een totale oppervlakte van 300.000 vierkante meter en de lay-out van de wereldwijde supply chain is voltooid.

Zorgeloos Winkelen

Vandaag de dag bestrijken onze producten meer dan 30 categorieën en 1 miljoen soorten producten. Bovendien heeft VEVOR een professioneel after-sales team dat altijd voor u klaar staat en u een plezierige winkelervaring bezorgt.
30 Dagen Gratis Retourneren
Standaard Garantie
24/7 Klantenservice
Gratis Verzending

0049-896-282-4112 Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur, GMT+2