VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie
VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter
YSBQDYJFTSYCOUCA5V2

VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter

76.99€
76.99
Prijs inclusief btwBekijk details

Uit elkaar gehaald

 • Uit elkaar gehaald
 • Geïntegreerd

USB

 • USB
 • USB + Bluetooth

zwart

 • zwart
 • Wit

Over dit artikel

 • 203 dpi Heldere en stabiele afdrukken: geen inkt, geen toner. Onze thermische labelprinter maakt gebruik van de nieuwste thermische technologie om een uitstekende printervaring te bieden en u geld te besparen. De hoge resolutie van 203 DPI maakt het gemakkelijk om kleine afdrukken of labels met barcodes te zien. Er zijn geen witte stippen en de print is altijd consistent dankzij de hightech thermische printkop van ROHM.
 • Hoge systeemcompatibiliteit: maak je klaar om verbinding te maken met al je favoriete systemen. Deze labelprinter werkt met meerdere systemen zoals Windows, Mac OS en Linux. Eenvoudig printen via USB, eenvoudig gebruik op computers of laptops op kantoor. Opgezet in een minuut, het bespaart tijd en energie. Opmerking: niet voor Chromebook; Download het stuurprogramma zoals aangegeven voordat u gaat afdrukken.
 • 150 mm/s hogesnelheidsafdrukken: Door gebruik te maken van 150 mm/s hogesnelheidsafdruktechnologie, kan onze verzendlabelprinter 3600 vellen van 4 x 6 etiketten per uur afdrukken, wat uw werkefficiëntie aanzienlijk verbetert. Geschikte labelbreedtes: 40-108 mm. Niet alleen voor verzendlabels, maar ook voor barcodes, ID-labels, DIY-labels, FBA-labels, adreslabels, herinneringslabels etc. Laat je labels goed printen. Kwaliteit komt met snelheid.
 • Ondersteuning voor meerdere platforms: de VEVOR-labelprinter is ontworpen om uw werkefficiëntie te verbeteren en uw bedrijf meer gemak te bieden. Het kan voldoen aan de behoeften van verschillende e-commerce- en transportplatforms, waaronder Amazon, eBay, Shopify, PayPal, Etsy, UPS, XPSship, Shippo, ShippingEasy, WorldShip, OrderCup, FedEx, enz. Begin vandaag nog met het effectief runnen van uw winkels!
 • Automatische labelherkenning: deze desktop labelprinter kan de labels opvangen en automatisch in de printer voeren. Sluit gewoon het deksel en laad het papier via de achterkant van de printer en kijk hoe de machine de etiketten gemakkelijk herkent. Het heeft ook een automatische papierretourfunctie waarmee u ongeschikte etiketten kunt retourneren om te voorkomen dat u ze verspilt. Begin met besparen en verbeteren met VEVOR.

Vaak Samen Gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter
Uit elkaar gehaald USB zwart
Nog maar 1 over, bestel snel
精品模版1-PC(3+banner)
VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter
VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter
VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter
thermische labelprinter
Automatische labeldetectie & labelbreedte van 108 mm & desktopdesign
 • Onze labelprinter is voorzien van de nieuwste thermische printtechnologie waardoor er geen inkt en toner meer nodig is, waardoor u geld en tijd bespaart. Met een afdruksnelheid van 203 DPI en 150 mm/sec. produceert onze thermische printer 3600 labels per uur via USB. Het is ook compatibel met alle grote verkoopplatforms en ondersteunt Windows, Mac OS en Linux. Daarom wordt de VEVOR-printer veel gebruikt in kantoor, thuis, express, supermarkt, enz. Print, print, print en kijk wat je gemist hebt.
 • 203 DPI Duidelijke en stabiele afdrukken
 • Hoge systeemcompatibiliteit
 • Printen met hoge snelheid van 150 mm/s
 • Ondersteuning voor verschillende platformen
 • Automatische labelherkenning
Belangrijkste kenmerken
VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter

State-of-the-art ROHM-printkop

De thermische labelprinter is uitgerust met een verbeterde ROHM-printkop, die ervoor zorgt dat er geen witte stippen, geen openingen zijn en dat het hele afdrukproces soepel verloopt.

VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter

1 seconde, 1 label

Afdruksnelheid: 150 mm/s Deze thermische printer kan uw afdruktijd verkorten en uw werkefficiëntie verbeteren. Ondersteunt labelbreedtes: 40-108 mm.

VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter

203 DPI hoge resolutie

De hoge resolutie van 203 DPI zorgt ervoor dat de inhoud van elk label goed zichtbaar is en goed te scannen en te lezen is. Geschikt voor bedrijfskantoren, koeriersbedrijven, winkels, magazijnen en andere plaatsen.

VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter
VEVOR labelprinter meervoudige printer labelprinter 2030DPI labelprinter

Specificatie

Resolutie
203 DPI
Aansluiting
USB
Etiketformaat
40-108 mm (1,57-4,25 inch)
Afdruksnelheid
150 mm/s (6 ips)
Type labelpapier
direct thermisch
Ondersteunende apparaten
computers, laptops
Compatibele systemen
Windows, Mac OS, Linux
Productafmetingen (L x B x H)
200 x 79 x 83 mm (7,9 x 3,1 x 3,3 inch)
Netto gewicht
1,25 kg (2,75 lbs)
Handleiding
download link
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Is deze printer geschikt voor labels 10x15 of 10x21 ?
Als het 10 * 15 cm is, kan het worden afgedrukt.
Doorvevor

klanten-reviews

4 Beoordeling(en)
Wis filters
O O
Mr
Super good quality. Works fast and prints very sharp! Overall 10/10, really impressed
Nick Nick
VEVOR labelprinter thermische printer 40-108mm 300DPI verzendlabelprinter
already 5 minutes in my possession and already 3 labels printed with high quality as it should be, love it from the first second
VEVOR VEVOR
VEVOR labelprinter thermische printer 40-108mm 300DPI
sinds ik de vevor-printer heb gekocht, is het leven gemakkelijker geworden het einde van afdrukken en uitsnijden van papieren adressen en strepen. Ik raad aan dat dit product instelbare breedtes heeft en papier herkent in één zin doet wat het moet een minpuntje de software op de telefoon kan een beetje zijn rijker 100% tevreden
Pir Coffee Pir Coffee
Beany
Hi All. love the printer. Really nice to have a bluetooth printer. Works perfect. Easy set-up etc. Clean printing result.

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE