VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie
VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb
YSBQDYJFTSYCBYHKSV2

VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb

69.99€
69.99
Prijs inclusief btwBekijk details
Bespaar tot 15% met de PRO-prijs. Meld u aan voor een gratis PRO-account.

Uit elkaar gehaald

 • Uit elkaar gehaald
 • Geïntegreerd

USB

 • USB
 • USB + Bluetooth

Wit

 • zwart
 • Wit

Over dit artikel

 • 203 dpi Heldere en stabiele afdrukken: geen inkt, geen toner. Onze thermische labelprinter maakt gebruik van de nieuwste thermische technologie om een uitstekende printervaring te bieden en u geld te besparen. De hoge resolutie van 203 DPI maakt het gemakkelijk om kleine afdrukken of labels met barcodes te zien. Er zijn geen witte stippen en de print is altijd consistent dankzij de hightech thermische printkop van ROHM.
 • Hoge systeemcompatibiliteit: maak je klaar om verbinding te maken met al je favoriete systemen. Deze labelprinter werkt met meerdere systemen zoals Windows, Mac OS en Linux. Eenvoudig printen via USB, eenvoudig gebruik op computers of laptops op kantoor. Opgezet in een minuut, het bespaart tijd en energie. Opmerking: niet voor Chromebook; Download het stuurprogramma zoals aangegeven voordat u gaat afdrukken.
 • 150 mm/s hogesnelheidsafdrukken: Door gebruik te maken van 150 mm/s hogesnelheidsafdruktechnologie, kan onze verzendlabelprinter 3600 vellen van 4 x 6 etiketten per uur afdrukken, wat uw werkefficiëntie aanzienlijk verbetert. Geschikte labelbreedtes: 40-108 mm. Niet alleen voor verzendlabels, maar ook voor barcodes, ID-labels, DIY-labels, FBA-labels, adreslabels, herinneringslabels etc. Laat je labels goed printen. Kwaliteit komt met snelheid.
 • Ondersteuning voor meerdere platforms: de VEVOR-labelprinter is ontworpen om uw werkefficiëntie te verbeteren en uw bedrijf meer gemak te bieden. Het kan voldoen aan de behoeften van verschillende e-commerce- en transportplatforms, waaronder Amazon, eBay, Shopify, PayPal, Etsy, UPS, XPSship, Shippo, ShippingEasy, WorldShip, OrderCup, FedEx, enz. Begin vandaag nog met het effectief runnen van uw winkels!
 • Automatische labelherkenning: deze desktop labelprinter kan de labels opvangen en automatisch in de printer voeren. Sluit gewoon het deksel en plaats het papier in de achterkant van de printer en kijk hoe de machine de etiketten gemakkelijk herkent. Het heeft ook een automatische papierretourfunctie waarmee u ongeschikte etiketten kunt retourneren om te voorkomen dat u ze verspilt. Begin met besparen en verbeteren met VEVOR.

Vaak Samen Gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb
Uit elkaar gehaald USB Wit
Nog maar 1 over, bestel snel
精品模版1-PC(3+banner)
VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb
VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb
VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb
thermische labelprinter
Automatische labeldetectie & labelbreedte van 108 mm & desktopdesign
 • Onze labelprinter beschikt over de nieuwste thermische printtechnologie waarvoor geen inkt of toner nodig is, waardoor u geld en tijd bespaart. Met een afdruksnelheid van 203 DPI en 150 mm/sec. produceert onze thermische printer 3600 labels per uur via USB. Het is ook compatibel met alle grote verkoopplatforms en ondersteunt Windows, Mac OS en Linux. Daarom wordt de VEVOR-printer veel gebruikt in kantoor, thuis, express, supermarkt, enz. Print, print, print en kijk wat je gemist hebt.
 • 203 DPI Duidelijke en stabiele afdrukken
 • Hoge systeemcompatibiliteit
 • Printen met hoge snelheid van 150 mm/s
 • Ondersteuning voor verschillende platformen
 • Automatische labelherkenning
Belangrijkste kenmerken
VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb

State-of-the-art printkop van ROHM

De thermische labelprinter is uitgerust met een verbeterde ROHM-printkop, die ervoor zorgt dat er geen witte stippen, geen openingen zijn en dat het hele afdrukproces soepel verloopt.

VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb

1 seconde, 1 label

Afdruksnelheid: 150 mm/s Deze thermische printer kan uw afdruktijd verkorten en uw werkefficiëntie verbeteren. Ondersteunt labelbreedtes: 40-108 mm.

VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb

203 DPI hoge resolutie

De hoge resolutie van 203 DPI zorgt ervoor dat de inhoud van elke tag zichtbaar en goed te scannen en te lezen is. Geschikt voor zakelijke kantoren, express, winkels, magazijnen en andere plaatsen.

VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb
VEVOR Label Printer Printer voor stickers labelprinter labelprinter 203DPI labelprinter 40-108mm Usb

Specificatie

Resolutie
203 DPI
Aansluiting
USB
Etiketformaat
40-108 mm (1,57-4,25 inch)
Afdruksnelheid
150 mm/s (6 ips)
Type labelpapier
direct thermisch
Ondersteunde apparaten
computers, laptops
Compatibele systemen
Windows, Mac OS, Linux
Productafmetingen (L x B x H)
200 x 79 x 83 mm (7,9 x 3,1 x 3,3 inch)
Netto gewicht
1,25 kg (2,75 lbs)
Handleiding
download link
Vragen en antwoorden
6 Vragen
Kun je ronde labels uitprinten met deze printer?
Thermisch etiketpapiermateriaal is acceptabel, maar papier met zwarte markeringen en transparant papier worden niet ondersteund.
Doorvevor
Waar kan ik de juiste labels vinden voor dit apparaat?
Het product wordt geleverd met 30 vellen thermisch papier. Het wordt aanbevolen om thermisch etiketpapier te gebruiken met een breedte van 48~108 mm.
Doorvevor
Was is het verschil bij de thermische labelprinter (230dpi) tussen en gesplitst of integraal type? En kunnen alle labels in deze printer? Ik hoor het graag!
1. De geïntegreerde machine wordt geleverd met een papiermagazijn (rollabels kunnen worden geplaatst) en een papierloos magazijn van het gesplitste type (etiketten moeten aan de achterkant van de machine worden ingevoerd) 2. Van toepassing op warmtegevoelige labels van 48 ~ 108 mm.
Doorvevor
Does the printer come with the paper needed? Or what are the specifications for the paper needed for the printer?
The machine comes with 30 sheets of thermal paper; thermal label paper with a width of 48~108mm can be used.
Doorvevor
Wordt er ook software bij deze printer geleverd?
Ja, de software bevindt zich op de U-schijf. Noodzaak om het stuurprogramma te downloaden.
Doorvevor

klanten-reviews

8 Beoordeling(en)
Wis filters
Marc Marc
Compact toestel
#########Mooi printertje, compact toestel. Nog niet gebruikt, maar zal kortelings wel zijn waarde bewijzen. ############################################################################################
Rick Rick
Fantastisch in eenvoud
Echt een geval van aansluiten en gaan. Ik moest een driver downloaden, die was na 5 seconden geïnstalleerd. Vervolgens de printer in het stopcontact, usb aansluiting (met meegeleverde adapter voor USB-C erbij) aan de computer. Printer 1 keer instellen in het printcentrum van de Macbook en vervolgens print hij gewoon meteen! TOP product! Elke keer als ik hem aansluit aan mijn mabook hoeft hij niet te verbinden maar hij print gewoon direct. Printers hebben een notoire reputatie maar dit is een absolute verademing.
koetsier koetsier
Goed product
Het is eenvoudig in gebruik en het werkt goed. Alles compleet en geen beschadigingen. Kortom goede koop!
FRESH FRESH
Great quality for the price.
Started my one webshop 2 monthes ago. Once the orders started ramping up it was to much work to manually print them and stick them on the packages. I was looking around for a label printer but all where 300 euros. Then I found this one on YouTube. For 80 euros this is a great label printer more then enough quality for printing shipping labels. Would buy this again without a second thought, great investment and good price quality ratio. Would recommend!
O O
Mr
Super good quality. Works fast and prints very sharp! Overall 10/10, really impressed
Nick Nick
VEVOR labelprinter thermische printer 40-108mm 300DPI verzendlabelprinter
already 5 minutes in my possession and already 3 labels printed with high quality as it should be, love it from the first second
VEVOR VEVOR
VEVOR labelprinter thermische printer 40-108mm 300DPI
sinds ik de vevor-printer heb gekocht, is het leven gemakkelijker geworden het einde van afdrukken en uitsnijden van papieren adressen en strepen. Ik raad aan dat dit product instelbare breedtes heeft en papier herkent in één zin doet wat het moet een minpuntje de software op de telefoon kan een beetje zijn rijker 100% tevreden
Pir Coffee Pir Coffee
Beany
Hi All. love the printer. Really nice to have a bluetooth printer. Works perfect. Easy set-up etc. Clean printing result.

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE