VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter
DSD15LH4L220VN0XGV2

VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter

122.99€
122.99
Prijs inclusief btwBekijk details

1.5 L/H

 • 1 L/u
 • 1.5 L/H

Zilver

 • Zilver
 • Wijn rood

Over dit artikel

 • SNELLERE WATERZUIVERING: Dankzij het verwarmingselement van 1750 watt kan ons huiswater nog steeds tot 1,5 l (0,4 gal) per uur produceren en ongeveer 36 l per dag. Het kan vaste stoffen, vluchtige organische stoffen en andere verontreinigingen effectief oplossen en u voorzien van zuiver gedestilleerd water om gemakkelijk te kunnen drinken. Naast het destilleren van water kan er ook alcohol en essentiële oliën van gemaakt worden. Perfect voor kantoren, woningen, laboratoria, tandheelkundige klinieken, enz.
 • Dual Temperature Display: Onze watertafel is uitgerust met een bedieningspaneel met veel functies dat zowel de ingestelde temperatuur als de werkelijke temperatuur weergeeft. De ingestelde temperatuur varieert van 86 ℉/30 ℃ tot 226,4 ℉/108 ℃. Met de attente ℉/℃-schakelknop kunt u het destillatieproces beter volgen op basis van uw gevoel voor temperatuur. Trouwens, dankzij de bescherming tegen droge verbranding, wordt het automatisch uitgeschakeld wanneer de verwarmingstemperatuur hoger is dan 302 ℉/150 ℃.
 • Verbeterde timingfunctie: naast de hierboven beschreven conventionele functies biedt onze gedestilleerdwatermaker een timingfunctie. Het tijdsbereik van 0 tot 99 uur is ideaal voor fermentatie bij constante temperatuur en voldoet perfect aan uw productiebehoeften voor alcohol, etherische olie en hydrolaat. Het is ook aan te raden om wat water op de bodem van het vat te laten staan. Kalkaanslag kan op deze manier effectief worden verminderd.
 • Geselecteerde materialen en snelle warmteafvoer: alle onderdelen die in contact komen met water zijn gemaakt van voedselveilig 304 roestvrij staal, inclusief de binnentank, binnendop en wateruitlaat. De glazen karaf van 1,03 Gal / 3,9L met siliconen bumper zal niet snel barsten of breken. Het kan het gedestilleerde water langer bewaren dan die plastic flessen. Een ingebouwde aluminium ventilator met 4 bladen en een SUS 304 condensatiespiraal zijn duurzaam genoeg om een snelle warmteafvoer en een langere levensduur te garanderen.
 • Gebruiksvriendelijke accessoires: om u een betere gebruikservaring te bieden, bieden wij u een fles reinigingspoeder en 3 verwisselbare houtskoolpakketten aan. De binnentank kan eenvoudig worden gereinigd met het reinigingspoeder. Kalkaanslag kan tot een minimum worden beperkt door aan het einde van elke destillatie wat water op de bodem te laten staan. Door het koolstofpakket op de wateruitlaat te installeren, kan het gedestilleerde water verder worden gezuiverd en de smaak worden aangepast.

Vaak Samen Gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter
1.5 L/H Zilver
Nog maar 1 over, bestel snel
精品模版1-PC(3+banner)
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter
Waterdestilleerder voor huishoudelijk gebruik van 4 liter
1,5 l/u Filtratiesnelheid & temperatuur-/tijdinstelling & glazen container
 • VEVOR Water Distiller met een geüpgraded bedieningspaneel is een perfect hulpmiddel om uw water te zuiveren en u te helpen een constante aanvoer van gedestilleerd water te krijgen, of u nu thuis of op kantoor bent. Dit kan nog steeds VOC's effectief oplossen en andere onzuiverheden filteren, en de filtratiesnelheid bereikt tot 1,5 L (0,4 gal) water per uur. Een ideale aanvulling op een kleine keuken, hij is niet veel groter dan een waterkoker en neemt niet zoveel ruimte in beslag.
 • Snellere waterzuivering
 • Dubbele temperatuurweergave
 • Verbeterde timingfunctie
 • Geselecteerde materialen en snelle warmteafvoer
 • Gebruiksvriendelijke accessoires
Belangrijkste kenmerken
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter

Gisting bij constante temperatuur

De verbeterde tijdinstellingsfunctie en traditionele temperatuurregeling zijn perfect voor fermentatie bij constante temperatuur, dus u kunt deze machine gebruiken om alcohol, hydrosol en etherische oliën te destilleren.

VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter

bescherming tegen droge brandwonden

Wanneer de temperatuur 115 ℃ overschrijdt, stopt de machine met verwarmen. En het wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de interne temperatuur hoger is dan 150 ℃. Dubbele bescherming beveiligt uw dagelijkse activiteiten.

VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter

Efficiënt koelsysteem

De ventilator met vier bladen aan de bovenkant is gemaakt van lichtgewicht aluminium en de condensatiespiraal in de uitlaatdop is gemaakt van roestvrij staal 304. Een betrouwbaar warmteafvoereffect kan worden gegarandeerd.

VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter
VEVOR waterdestilleerder waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h. water Filter

Specificatie

Model
YMK40230
zilver
Spanning
220V/50Hz
Nominaal vermogen
1750W
Filtratiesnelheid
1,5 l/u (0,4 gal/uur)
Temperatuurbereik
86-226,4 ℉ (30-108 ℃)
Vat materiaal
304 roestvrij staal
Vatvolume
4 L (1,1 Gal)
Materiaal karaf
borosilicaatglas
Inhoud karaf
4 L (1,1 Gal)
Grootte karaf
Φ 180 x 190 mm (Φ 7,1 x 7,5 inch)
Gewicht karaf
1025 g (2,3 lbs)
Machineafmetingen
Φ 235 x 385 mm (Φ 9,3 x 15,2 inch)
Machinegewicht
3582 g (7,9 lbs)
Handleiding
download link
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Voor de VEVOR waterdestilleerder 4L 1750W 1.5L/h water filter ad 122,99 euro Hoe lang gaat de carbonfilter mee, en moet je het altijd kopen en hebben jullie het op voorraad en wat kost het?
Het filter kan worden weggelaten. Het spijt ons u te moeten meedelen dat onze website momenteel geen filters afzonderlijk verkoopt. Momenteel worden de producten verkocht in complete sets. We zullen uw behoeften echter doorgeven aan de inkoopafdeling van het bedrijf om de diversiteit van onze verkopen te vergroten. We hopen dat u kunt kopen de producten die u nodig heeft op onze website.
Doorvevor

klanten-reviews

Beoordelingen per functie

 • 4.7
 • 4.5
 • 4.6
 • 4.5
 • Bekijk Meer Minder zien
3 Beoordeling(en)
Wis filters
Harry Harry
De Heer
Werkt perfect . Mooi ding. Had eerst eentje zelf omgebouwd zodat ik de temperatuur kon regelen. Dit is mooier en is nauwkeuriger.
Fadi Fadi
Heel goed
Top. Makkelijk om te gebruiken. Goede prijs. Werkt prima. Snelle levering. Ik gebruikt het dagelijks, water is zo lekker im te drinken.
G G
De heer
Geweldig apparaat! Mooie roestvrijstalen uitstraling met een verlicht display. Het werkt perfect en is eenvoudig te bedienen. Het apparaat produceert de 4 liter binnen drie uur. In vergelijk met mijn vorige apparaat, 4 uur voor 3,4 liter, is dit een geweldige verbetering. Prijs kwaliteitsverhouding is dus gewoon heel goed, kortom een zeer aan te bevelen apparaat voor particulier gebruik, als ook voor bedrijfsgebruik.

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE