VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie
VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder
D1LH1LH4L220V0VTNV2

VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder

99.99€
99.99
Prijs inclusief btwBekijk details
Bespaar tot 15% met de PRO-prijs. Meld u aan voor een gratis PRO-account.

Wijn rood

 • Zilver
 • wit
 • Wijn rood

Over dit artikel

 • Efficiënte waterzuivering: dankzij het verwarmingselement van 750 W kan onze waterdestilleerder voor thuisgebruik tot 1 liter (0,3 gal) per uur produceren en ongeveer 24 liter per dag. Het kan vaste stoffen, vluchtige organische stoffen en andere verontreinigingen effectief oplossen en u voorzien van zuiver gedestilleerd water om gemakkelijk te kunnen drinken. Naast het destilleren van water kan er ook alcohol en essentiële oliën van gemaakt worden. Perfect voor kantoren, woningen, laboratoria, tandheelkundige klinieken, enz.
 • Nauwkeurige temperatuurweergave: onze tafelmodel waterstill is uitgerust met een intuïtief bedieningspaneel dat de ingestelde temperatuur weergeeft van 30 ℃ tot 108 ℃. Dit geeft u meer controle over het destillatieproces. Bovendien stopt het dankzij de droge brandbeveiliging met verwarmen wanneer de temperatuur hoger is dan 115 ℃ en schakelt het automatisch uit wanneer het hoger is dan 150 ℃.
 • Verbeterde timingfunctie: naast de hierboven beschreven conventionele functies biedt onze gedestilleerdwatermaker een timingfunctie. Het tijdsbereik van 0 tot 99 uur is ideaal voor fermentatie bij constante temperatuur en voldoet perfect aan uw productiebehoeften voor alcohol, etherische olie en hydrolaat. Het wordt ook aanbevolen om 3,5 uur in te stellen bij het destilleren van 4 L (1,1 gal) water. Op deze manier blijft er aan het einde van de destillatie wat water op de bodem staan, wat kalkaanslag effectief kan verminderen.
 • Geselecteerde materialen en snelle warmteafvoer: alle onderdelen die in contact komen met water zijn gemaakt van voedselveilig 304 roestvrij staal, inclusief de binnentank, binnendop en wateruitlaat. De glazen karaf van 4 L (1,1 gal) met siliconen bumper zal niet snel barsten of breken. Het kan het gedestilleerde water langer bewaren dan die plastic flessen. Een ingebouwde aluminium ventilator met 4 bladen en een SUS 304 condensatiespiraal zijn duurzaam genoeg om een snelle warmteafvoer en een langere levensduur te garanderen.
 • Gebruiksvriendelijke accessoires: om u een betere gebruikservaring te bieden, bieden wij u een fles reinigingspoeder en 3 verwisselbare houtskoolpakketten aan. De binnentank kan eenvoudig worden gereinigd met het reinigingspoeder. Kalkaanslag kan tot een minimum worden beperkt door aan het einde van elke destillatie wat water op de bodem te laten staan. Door het koolstofpakket op de wateruitlaat te installeren, kan het gedestilleerde water verder worden gezuiverd en de smaak worden aangepast.

Vaak Samen Gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder
Wijn rood
Nog maar 1 over, bestel snel
精品模版1-PC(3+banner)
VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder
VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder
VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder
Waterdestilleerder voor huishoudelijk gebruik van 4 liter
1 L/u Effectiviteit van destillatie en temperatuur-/tijdinstelling en glazen container
 • VEVOR Water Distiller met een geüpgraded bedieningspaneel is een perfect hulpmiddel om uw water te zuiveren en u te helpen een constante aanvoer van gedestilleerd water te krijgen, of u nu thuis of op kantoor bent. Dit kan nog steeds VOC's effectief oplossen en andere onzuiverheden filteren, en de destillatiesnelheid bereikt tot 1L (0,3 gal) water per uur. Een ideale aanvulling op een kleine keuken, hij is niet veel groter dan een waterkoker en neemt niet zoveel ruimte in beslag.
 • Efficiënte waterbehandeling
 • Nauwkeurige temperatuurweergave
 • Verbeterde timingfunctie
 • Geselecteerde materialen en snelle warmteafvoer
 • Gebruiksvriendelijke accessoires
Belangrijkste kenmerken
VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder

Gisting bij constante temperatuur

De verbeterde tijdinstellingsfunctie en traditionele temperatuurregeling zijn perfect voor fermentatie bij constante temperatuur, dus u kunt deze machine gebruiken om alcohol, hydrosol en etherische oliën te destilleren.

VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder

bescherming tegen droge brandwonden

Wanneer de temperatuur 115 ℃ overschrijdt, stopt de machine met verwarmen. En het wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de interne temperatuur hoger is dan 150 ℃. Dubbele bescherming beveiligt uw dagelijkse activiteiten.

VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder

Efficiënt koelsysteem

De ventilator met vier bladen aan de bovenkant is gemaakt van lichtgewicht aluminium en de condensatiespiraal in de uitlaatdop is gemaakt van roestvrij staal 304. Een betrouwbaar warmteafvoereffect kan worden gegarandeerd.

VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder
VEVOR 4L Waterdestilleerder Waterfilter Waterdestilleerder Waterdestilleerder

Specificatie

Model
YMK40208
Kleur
wijnrood
Spanning
220V/50Hz
Nominaal vermogen
750W
Efficiëntie van destillatie
1 L/u. (0,3 gal/uur)
Temperatuurbereik
30-108 ℃ (86-226,4 ℉)
Vatmateriaal
304 roestvrij staal
Vatvolume
4 L (1,1 Gal)
Materiaal karaf
borosilicaatglas
Karaf Volume
4 L (1.1 Gal)
Grootte karaf
Φ 180 x 190 mm (Φ 7,1 x 7,5 inch)
Gewicht karaf
1025 g (2,3 lbs)
Machineafmetingen
Φ 235 x 385 mm (Φ 9,3 x 15,2 inch)
Machinegewicht
3582 g (7,9 lbs)
Handleiding
download link
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam? ...

klanten-reviews

Beoordelingen per functie

 • 4.7
 • 4.5
 • 4.6
 • 4.5
 • Bekijk Meer Minder zien
2 Beoordeling(en)
Wis filters
H.van Mil H.van Mil
Waterdestileerder
Snelle levering .. dit is de derde die ik koop en zoals alle anderen werkt hij perfekt Nu moet ik 100 tekens meer schrinven om een rexentie achter te laten wat ik wel overdreven vind want een recentie achtelaten is een bedrijf een plezier doen en geen verplichting. Oh als ik nu maar niet te veel geschreven heb.
Jonathan L. Jonathan L.
Waterdistiller 2.o
Ja de machine werk goed, de machine is redelijk van kwalitijt in verhouding met de toegenkelijke prijs. Het doet wat het dient te doen en is heel gemakelijk in gebruik. Ik heb al zo een machine gehad in het verleden ik raad alle mensen aan om een waterdistiller in huis te halen, dat niet alleen voordeliger in de portmonee maar is ook gezonder dat mineraal water uit plastieke flessen. Mijn eerste machine die heb ik hier ook gekocht 83 euro, die is jammer stuk maar die heeft heel veel opgestaan, meeste dagen gelijk 16 uur per dag, dat waren 4 kruiken van drie liter, dat een pak water van de fles bespaard. Cunclusie een Super deal, Win/win en als deze het begeeft heeft koop ik hier waarschijlijk nog een. Dank U aan het Vrevor team en belijd voor de aanbieding Cheers Jonathan

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

Tips & Inspiratie
Aanbevolen zoekopdrachten
TOUGH TOOLS, HALF PRICE