VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie
VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met
ZCJRQWS12V8KW52EEV9

VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met

125.99€
125.99
Prijs inclusief btwBekijk details
Bespaar tot 15% met de PRO-prijs. Meld u aan voor een gratis PRO-account.

8kw

 • 8kw
 • 2kw
 • 5kw

Ja

 • Ja
 • Nee

Horizontale alles-in-één 

 • Verticale alles-in-één
 • Uit elkaar gehaald
 • Horizontale alles-in-één 

Over dit artikel

 • EENVOUDIGE OPLOSSING GEEN INSTALLATIE: Geniet van efficiënte verwarming met onze alles-in-één dieselverwarming die geen installatie vereist en perfect is voor buitenactiviteiten zoals kamperen. verwarmingsvermogen: 8 kW; Nominale spanning: 12 V. Toepassingsgebied: 215-269 ft² (20-25 m²). In slechts 10 minuten zorgt onze innovatieve warmtewisselaar van gezandstraald aluminium voor een snelle en efficiënte warmteoverdracht en een comfortabele temperatuur in uw voertuig, boot of cabine.
 • Telefoon = bediening: Onze nieuwste dieselkachel heeft een verbeterde Bluetooth-bediening voor nog meer gemak. Download gewoon de app en regel het voorverwarmen van uw verwarming tot op 30 meter afstand. Het is ook uitgerust met een 32ft (10m) afstandsbediening en een LCD-scherm. De temperatuur kan worden aangepast van 46 tot 96,8 ℉ (8 tot 36 °C) om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 • Automatische hoogtecompensatie: De VEVOR diesel luchtverwarmer is voorzien van automatische hoogtecompensatie en is daardoor geschikt voor hoogtes tot 5.500 meter. Hij past zijn werking aan op basis van de hoogte, zodat je hem niet handmatig hoeft te bedienen. Geniet van naadloze verwarmingsprestaties, zelfs op grote hoogte.
 • LAAG ENERGIEVERBRUIK & HOGE PRESTATIES: Bespaar op brandstofkosten met de nauwkeurige, geluidsarme brandstofpomp van onze draagbare dieselverwarming, die ongeveer 1 gallon per nacht verbruikt en het brandstofverbruik verlaagt tot een bereik van 0,16-0,62 l/uur. Met een grote brandstoftank van 5 liter kan de dieselluchtverwarmer tot 8 uur continu warmte leveren, waardoor de brandstofefficiëntie wordt gemaximaliseerd en energieverspilling wordt geminimaliseerd.
 • Veilig en betrouwbaar: onze 12V-dieselverwarming is uitgerust met een hoog beveiligingssysteem dat een zorgeloze werking in verschillende omgevingen zoals auto's, campers, boten en binnenshuis mogelijk maakt. Het biedt constante temperatuurregeling, timerfunctie, spraakoverdracht, voorverwarmen en oververhittingsbeveiliging bij ≥518 °F (270 °C), waardoor de hele nacht een veilige en comfortabele ervaring wordt gegarandeerd.

Vaak Samen Gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met
8kw Ja Horizontale alles-in-één 
Nog maar 1 over, bestel snel
Blijf warm en gezellig, waar je ook bent
De VEVOR dieselkachel is de perfecte oplossing voor uw auto, camper, vrachtwagen die tegen koud weer vecht. Het levert snel een constante stroom warme lucht, elimineert de koude atmosfeer in uw voertuig en zorgt voor een comfortabele rit.
Belangrijkste kenmerken
VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met
Verbeter uw verwarmingservaring met onze efficiënte oplossing die snel een ruimte van 20 tot 25 m² kan verwarmen. Geniet van de voordelen van een stabiele brandstoftoevoer en een laag geluidsniveau, waardoor een warme en stille omgeving voor uw comfort wordt gecreëerd.
VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met
Onze verbeterde dieselkachel heeft nu Bluetooth-bediening voor meer gemak. Download de app om uw verwarming tot op 30 meter afstand voor te verwarmen of gebruik de meegeleverde afstandsbediening en LCD-scherm van 10 meter.
VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met
Zeg vaarwel tegen luidruchtige verwarmingssystemen en zeg hallo tegen het stille comfort van onze stille diesel luchtverwarmer. Geniet van stille verwarming in elke omgeving en geniet vandaag nog van de perfecte harmonie van warmte en rust!
VEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming metVEVOR Air Diesel Luchtverwarmers 12V 8KW Luchtverwarmer Air Diesel Diesel Standkachel Luchtverwarmer 0.16-0.62 l/uur Auto-dieselverwarming met

Overal betrouwbare warmte: dieselluchtverwarmer

Blijf warm en comfortabel bij koud weer met deze diesel-luchtverwarmer. Deze verwarming wordt bestuurd door een Bluetooth-app. Het houdt uw voertuig warm genoeg om in een gezellige omgeving te reizen. Het zorgt voor een rustige en veilige reis. Het lage brandstofverbruik maakt het een uitstekende keuze. Het heeft een duurzame constructie, waardoor het een betrouwbare verwarmingsoplossing is. Het is super eenvoudig te installeren en bespaart u gedoe. Deze dieselluchtverwarmer is uw beste keuze, omdat hij zorgt voor warmte en comfort in verschillende omgevingen.


Hoge prestaties & Efficiëntie

De VEVOR dieselluchtverwarmer is ontworpen om betrouwbare warmte te bieden tijdens het reizen. Het is uitgerust met automatische hoogtecompensatie. Deze functie elimineert de noodzaak voor handmatige aanpassingen. Het past de werking automatisch aan afhankelijk van de hoogte. Het kan worden gebruikt op een hoogte van 18045 voet (5500 meter). Deze dieselkachel beschikt tevens over een geluidsarme brandstofpomp.


Er wordt ongeveer 1 gallon diesel gebruikt om uw auto een hele nacht warm te houden. Het heeft een brandstofverbruik van 0,16-0,62 liter per uur. Bovendien vergroot de Bluetooth-bediening het gemak van deze dieselluchtverwarmer. Je kunt het bedienen vanaf een afstand van 30 meter.


U kunt de verwarming dus van buiten de auto voorverwarmen of uitschakelen. U kunt de temperatuur ook instellen tussen 46,4 °F en 96,8 °F om aan uw behoeften te voldoen. Deze functie kan worden gebruikt door een mobiele app te downloaden.


Moeiteloos & Eenvoudige installatie

Traditionele verwarmingstoestellen hebben vaak ingewikkelde installatieprocedures nodig. Soms is hiervoor professionele hulp nodig. De VEVOR dieselluchtverwarmer elimineert dit gedoe met zijn installatievrije mechanisme. Het heeft een alles-in-één ontwerpfunctie. Je hebt geen extra gereedschap nodig om het in te stellen en direct na aankoop te gebruiken. Na het uitpakken kun je hem snel gebruiken waar je maar wilt. Het biedt ongeëvenaard gemak voor de gebruikers.


Hoge draagbaarheid h3>

Door de hoge draagbaarheid van een dieselkachel kunt u overal genieten van een warme sfeer. Hiermee kunt u uw taken uitvoeren in mobiele werkruimtes of genieten van lange ritten met uw dierbaren zonder rekening te houden met de buitenomgeving. Deze eenvoudig te installeren dieselkachel is zeer draagbaar dankzij zijn unieke ontwerp.


Hij is uitgerust met een eigen brandstoftank. U kunt deze tank vullen en deze luchtverwarmer overal mee naartoe nemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van brandstof. De VEVOR 12V dieselkachel heeft een hoge veiligheidsfunctie die kan worden gebruikt in auto's, schepen, kampen en kamers. Het biedt temperatuurregeling, voorverwarmen, spraakuitzending en timing. Het zorgt voor een gezellige en veilige nachtrust dankzij de bescherming tegen oververhitting bij 518°F.


Geweldig voor meerdere scenario's

De dieselluchtverwarmer is aanpasbaar voor tijdelijke onderkomens, bewegende voertuigen en uw huizen. Het heeft het vermogen om de trillingen en schommelingen in de mobiele omgeving te weerstaan. Het is gunstig voor vrachtwagenchauffeurs, kampeerders en zeilers die lange afstanden afleggen.


Het is compact en lichtgewicht en kan worden gebruikt in kleine ruimtes zoals kantoorcabines. Bovendien wordt er efficiënt gebruik gemaakt van dieselbrandstof en is diesel direct beschikbaar. Deze verwarming is dus een betrouwbare verwarmingsoptie voor overal.


Energie Besparingsmechanisme

De 12V dieselkachel heeft een geluidsarme brandstofpomp om te voorkomen dat brandstof afval. Hij heeft een brandstoftank van 5 liter (1,3 gallon). Hij kan de ruimte 8 uur lang constant verwarmen met één keer vullen van de tank. Op deze manier geeft het veel output vergeleken met de geleverde input (brandstof). Dit maakt het een efficiënte verwarmingsoptie. Bovendien kunt u het brandstofverbruik aanpassen aan uw verwarmingsbehoeften. Dit zorgt ervoor dat alleen de benodigde brandstof wordt gebruikt.


Bekijk Meer

Specificatie

Artikelmodelnummer
XMZ-D1
Bedrijfsverbruik
12V/3A
Verwarmingsvermogen
8 kW
Brandstofverbruik
0.16-0.62L/U
Inhoud brandstoftank
1,3 gal / 5 l
Besturingsmethode
LCD+afstandsbediening+Bluetooth
Instelbaar temperatuurbereik
46 tot 96,8 ℉ / 8 tot 36 ℃
Werktemperatuur
-104 tot 104 ℉ / -40 tot 40 ℃
Toepasselijke hoogte
onder 18045ft / 5500m
BTU
215-269 ft² / 20-25 m²
Nettogewicht
9,35 kg
Binnendiameter luchtuitlaatpijp
3 inch / 76,5 mm
Productafmetingen
15,7 x 9,8 x 12,2 inch / 400 x 250 x 310 mm
Handleiding
download link
Vragen en antwoorden
6 Vragen
Hoe onderdelen van apparatuur vervangen?
1. Hoe de oliepomp vervangen: https://youtu.be/jpt9IFxt4Eo 2. Hoe de bougie te vervangen: https://youtu.be/KKhqxjRRxKk 3. Hoe de motorconstructie te vervangen: https://youtu.be/F3whfO3Bw3s 4. Hoe het moederbord te vervangen: https://youtu.be/K8KMLkOIwn4 5. Hoe de sensor te vervangen: https://youtu.be/gqcsQNAlcik Opmerking: de video toont alleen de stappen, het proces en de methoden voor probleemoplossing; het daadwerkelijke product heeft voorrang.
DoorVevor
Hoe kan ik de product/E-01/E-02/E-03/E-04/E-05/E-06/E-08/E-09/E-10-afwijking oplossen?
1. Probleemoplossing E-01, zie link: https://youtu.be/Znkh6K-6Xrk 2. E-03 probleemoplossing, zie link: https://youtu.be/iQHFwk36B9c 3. Probleemoplossing E-04, zie link: https://youtu.be/vMJy0gRQ6uE 4. Probleemoplossing E-05, zie link: https://youtu.be/gQATA9wzS5M 5. Probleemoplossing E-06, zie link: https://youtu.be/GDyG6OVbZbU 6. Probleemoplossing E-08, zie link: https://youtu.be/GT7Vm3JWpXY 7. Probleemoplossing E-09, zie link: https://youtu.be/HyJpZxEsYHE 8. E-10 probleemoplossing, zie link: https://youtu.be/ybA7M9U2dqg Opmerking: de video toont alleen de stappen, het proces en de methoden voor probleemoplossing; het daadwerkelijke product heeft voorrang.
DoorVevor
Het verschil tussen de plateaumodus en de niet-plateaumodus en hoe te kiezen?
Of er sprake is van een plateaumodus wordt vooral bepaald door de toepasselijke hoogte van het product. Producten met een plateaumodus zijn van toepassing op hoogtes van 9843ft-18045ft (3000m-5500m), en producten zonder plateaumodus zijn van toepassing op hoogten onder 9843ft (3000m).
DoorVevor
This product can only use 12v voltage.
Doorvevor
Vevor standkachel, wat is een plateaumodule en waarvoor dient deze?
De plateaumodus schakelt automatisch over naar de plateaumodus door de toename van de hoogte en de luchtdruk om zich aan te passen aan hypoxische gebieden op grote hoogte en normaal te werken.
Doorvevor

klanten-reviews

Beoordelingen per functie

 • 4.7
 • 4.5
 • 4.6
 • 4.5
 • Bekijk Meer Minder zien
313 Beoordeling(en)
Wis filters
John Vd vlugt John Vd vlugt
M’n tweede heater
Dit is m’n tweede die ik gekocht heb voor de boot, de eerste was een complete kachel gebruiksklaar. Maar die gebruik ik nu om een zomerhuisje goedkoop te verwarmen, deze nu in de boot gemaakt en nog makkelijker omdat hij in losse onderdelen is en overal te plaatsen is. Super makkelijk en heerlijk warm en nu ook rechtstreeks op de tank aangesloten om nooit de kachel appart te hoeven vullen. Dus nog meer gemak en comfort.
John Vd vlugt John Vd vlugt
Bootkachel
Eerst deze gekocht voor me boot en werkt prima. Maar nu gebruik ik hem om een zomerhuisje te verwarmen en heb ik nieuwe voor boot gekocht, die jezelf kan monteren en wegwerken en dat is nog mooier en beter in de boot
Piet Piet
Mr
Goed apparaat. Duidelijke instructies , werkt goed en is in staat mijn schuur te verwarmen. Goedkoper dan een elektrische verwarming
Paul Paul
Diesel heater
Onmiddellijk geïnstalleerd, enkel een brandstoffilter er tussen geplaatst, laag verbruik , ik verwarm er mijn chalet mee die goed geïsoleerd is de ruimte is 11 m × 4 m x 2m50 hoog bij een buitentemperatuur van +1 houd de heater de temperatuur op 23 graden zonder problemen
Franz Franz
Prima apparaat
Top apparaat. Voor deze prijs een prima kachel. Snel verzonden en helemaal compleet om snel te kunnen instaleren.
Wayne Roberts Wayne Roberts
Mr
Excellent diesel heater much better than expected. Easy to set up and use. Its really good on fuel as well and heats my garage up quickly
Stu Stu
N
Owned for 3 months now. Great piece of kit highly recommend. Low fuel usage. Looking to buy a second unit.
James James
Spot on so far
(Mine is the 5kw version) Some of the bits feel a little cheap but then it is cheap. But so far so good. I���ve got mine heating an 18ft by 10ft wooden workshop and it does this with ease so I���m really happy with it so far. I may upgrade the fuel line and filter at some point just for slightly better quality ones. But if you���re fairly handy then they���re easy to fit and commission. Like I say I���m really chuffed with it so far, for the money it���s spot on but time will tell if there are any issues. One thing I would always recommend around any fuel burning appliances is a carbon monoxide alarm just to be on the safe side.
Martin Martin
Better than exsoected
I bought this to warm up part of our house and it's fine amazingly well. We warm house up with central heating, turn it off and use vevor heater to keep house warm for the rest of the day. Works a treat.
Ron Ron
Heater
Very prompt delivery, received in good condition easy to install and so far, so good Thanks guy's Kind regards. Ron.

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE