VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie
VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W
FTSDG1215220VYQJDV2

VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W

171.99€
171.99
Prijs inclusief btwBekijk details

Over dit artikel

 • Het toppunt van veelzijdigheid, deze VEVOR 5-in-1 hittepers wordt geleverd met meerdere hulpstukken om u te helpen uw grenzeloze ideeën te realiseren door prachtige patronen toe te voegen aan uw T-shirts, kussenslopen, hoeden, mokken, telefoonhoesjes, chokers voor... huisdieren, keramische borden en kerstversieringen. Maak de mooiste cadeaus en knutselwerkjes voor je dierbaren.
 • Perfecte overdracht zonder vervaging: samen met de nieuwste generatie dikkere verwarmingsbuizen kan onze professionele verwarmingsplaat van 12 x 15 inch / 30 x 38 cm de warmte beter overbrengen en de warmteopslag verbeteren, waardoor het temperatuurverschil van het hele element wordt verminderd om u eindelijk de levendige degene die je wilt Presenteer patronen die nooit meer weggaan. Ook is het oppervlak van de verwarmingsplaat gecoat met een teflonfilm, die beschermt tegen vastplakken van patronen en onbedoeld verbranden voorkomt. Zet het vuur hoger en begin met overhevelen.
 • Moeiteloze 360°-bediening: Uitgerust met een ergonomische handgreep met lange arm en antislip rubberen grip om comfortabel en stabiel drukken te garanderen. De gebruiker kan de draaiknop eenvoudig aanpassen om de gewenste druk te krijgen voor de dikte van het gebruikte materiaal. Bovendien kan de wegzwenkbare aluminium stok u beschermen tegen brandwonden. Al deze functies zijn ontworpen om de hoogste normen te overtreffen en aan uw behoeften te voldoen.
 • Intelligent Digital Control: maak je klaar om de perfecte overdracht op het juiste moment te creëren! Deze sublimatiemachine geeft Fahrenheit/Celsius en de tijd weer op twee afzonderlijke schermen zonder heen en weer te hoeven schakelen. Het geleidelijke verwarmingsbereik van 200-450 ℉/93-232 ℃ kan de gebruiker precies helpen om uitstekende overdrachtseffecten te bereiken op verschillende materialen, waaronder katoen, linnen, poly en mengsels, canvas, keramiek, spaanplaat enzovoort.
 • Gebruiksvriendelijke bedieningsstappen: de bediening kan in slechts drie eenvoudige stappen worden voltooid! Plaats eerst de t-shirts op de plaat en bedek ze met een vel sublimatiepapier dat eerder is bedrukt. Draai vervolgens aan de drukregelknop van het apparaat om de gewenste druk in te stellen. Stel de temperatuur en tijd in afhankelijk van de materialen die je hebt gekozen. Ten derde: druk de hendel naar beneden en begin met verzenden. Ten slotte kunt u genieten van uw gepersonaliseerde t-shirt.

Vaak Samen Gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W
Nog maar 1 over, bestel snel
精品模版1-PC(3+banner)
VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W
VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W
VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W
5 in 1 hittepersmachine
Vijf toepassingen & drukplaat van 29 x 38 cm & standaard UK-stekker
 • Ben je het beu dat je kleuren vervagen tijdens de overdracht? Met deze nieuw gelanceerde 5-in-1 warmtepersmachine bent u klaar om al uw werken op elk gewenst moment prachtig overgezet te zien! Het heeft alle functies waar je op hebt gewacht. De snelle opwarmsnelheid, de intelligente besturingschip, het verbrandingsbestendige oppervlak, het waarschuwingsbord voor hoge temperaturen en de warmte-isolerende pads enz. zorgen allemaal voor uitstekende overdrachtsprestaties. Alle creatieve ideeën die u heeft bedacht, kunnen met dit VEVOR-apparaat worden gerealiseerd en brengen uw hobby's en zaken naar een nieuw niveau!
 • Het toppunt van veelzijdigheid
 • Perfecte overdracht zonder vervaging
 • 360° moeiteloze bediening
 • Intelligente digitale besturing
 • Gebruiksvriendelijke bedieningsstappen
Belangrijkste kenmerken
VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W

Duidelijke weergave

Het onafhankelijke display geeft u tijdens het gebruik een duidelijk beeld van de temperatuur, de werktijd en het totale aantal batches. De ingebouwde zekering voorkomt effectief dat de machine oververhit raakt terwijl de gewenste temperatuur wordt bereikt.

VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W

360° draaibaar

De zwenkarm oefent directe en gelijkmatige druk uit op de sublimatiemachine, waardoor de overdrachtskwaliteit wordt verbeterd. Ondertussen kan het verwarmingselement zijwaarts bewegen, waardoor de kans op onbedoeld contact wordt verkleind.

VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W

2 thermische isolatiepanelen

Onze hittebestendige sponspads zijn gemaakt van samengesteld katoen en hebben vlamvertragende componenten toegevoegd. Plaats ze onder de items die moeten worden overgedragen om een betere drukvereffening en een groter drukeffect te bereiken.

VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W
VEVOR warmtepers transferpers 29x38cm drukmachine sublimatiedruk 1250W

Specificatie

Model
TLM13135
Vermogen
1250W
Spanning
220-240V
Platenpers
12 x 15 inch / 29 x 38 cm
Temperatuurbereik
200 - 450°F / 93 - 232℃
Tijdbereik
0 - 999 s
Hoedenpers Maat
5 x 3 x 1 inch / 13 x 8 x 2,4 cm
Mok pers Hoogte
4,5 inch / 12 cm
Diameter mokpers
8 cm
Plaatpers Diameter #1
5 inch / 12 cm
Plaatpers diameter #2
6 inch / 15 cm
Productafmetingen
19,3 x 15,3 x 15,7 inch / 49 x 39 x 40 cm
Nettogewicht
39,7 lbs / 18 kg
Handleiding
download link
Vragen en antwoorden
2 Vragen
Is deze pers alleen geschikt voor sublimatie? Of kan ik hem ook gebruiken voor vinyl/iron on?
Deze pers is geschikt voor sublimatie, u kunt hem ook gebruiken op vinyl/opstrijkbaar.
Doorvevor
hoe weet je op hoeveel graden je de pers moet zetten met een t shirt bedrukken of zo
Verschillende producten hebben verschillende instellingen, over het algemeen is printen op ongeveer 180 graden voldoende.
Doorvevor

klanten-reviews

Beoordelingen per functie

 • 4.7
 • 4.5
 • 4.6
 • 4.5
 • Bekijk Meer Minder zien
137 Beoordeling(en)
Wis filters
Andrea Hughes Andrea Hughes
Mrs
Excellent product, fast delivery and easy to use. Customer service very helpful, and quick to respond to my initial query.
Jack Jack
Works great
Easy to use, I just follow the recommended settings as described on the items I am pressing on to.
ALake ALake
Fantastic Heat Press
Fantastic value for money. Great item and works well. Only used it for T-Shirts/Mugs, not tried the hat press or the plate one yet. But looking forward to giving them a go! super-fast delivery also, highly recommend.
Gem Gem
Vevor
Quick delivery, great price. Easy set up and easy to use. Comes with different attachments to use on different items like mugs, caps and t-shirts, tea towels etc.... Would definitely recommend to other users.
MRS AJ PAVIS MRS AJ PAVIS
Does what it's supposed to do
Done t shirts, peak caps, bags, mugs, all came out well lovely machine
Petra Petra
Werkt prima
De pers werkt goed en is makkelijk te gebruiken. Hij komt al klaar voor gebruik uit de doos. Ik denk dat ik er wel heel veel plezier van ga hebben. Levering was ook snel en goed.
Gea Gea
Pers
Wat een geweldig apparaat ik ben er enorm blij mee ................................................
Ak-creations Ak-creations
Mevr
Super gave press met veel mogelijkheden. Makkelijk in gebruik. Snelle levering. Ik ben zeer tevreden met de press de mokkenpers knop om strakker te draaien is niet helemaal lekker maar voor nu tevreden
Mario Mario
Vevor bedrukking machine
Gemakkelijk te gebruiken, en doet wat moet. Voor personen die pas beginnen met prints te bedrukken. Prijs kwaliteit perfect.

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE