VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie

Plaatschaar

Geen resultaten

Dit vind je misschien ook leuk

VEVOR metalen handschaar voor superieure metaalbewerking


In de levendige metaalbewerking blijven nauwkeurigheid en efficiëntie de pijlers van het succes van een vakman. Kijk maar eens naar het gemak waarmee u enorme metalen platen met een geavanceerd gereedschap in kleine, zorgvuldig gesneden stukken kunt veranderen. VEVOR metalen schaar biedt dit, onder de vele handmatige gereedschappen ontworpen om meer te zijn dan alleen een instrument voor het snijden van metaal, maar als een revolutionaire remedie om uw metaalbewerking naar nieuwere hoogten te tillen.


Of het nu gaat om het navigeren door ingewikkelde bankafschuifprojecten, het omgaan met uitdagingen op het gebied van plaatafschuiving, of gewoon zoeken snijgereedschappen, VEVOR is uw vertrouwde plek. Profiteer van de nauwkeurigheid, verhoog uw productiviteit en laat de technologie u helpen uw vaardigheden te transformeren.


Metaalscharen in onze inventaris


Laten we de soorten handmatige scharen eens bekijken. Elk van deze is speciaal; Laten we ons er daarom in verdiepen en weten hoe ze presteren en waarom u zou overwegen er een toe te staan voor uw activiteiten.


Basis handschaar


De basishandschaar met een basisontwerp is gemaakt van duurzame materialen op staal- of legeringsbasis, maar toch is dit een multifunctionele handschaar voor metaal. Deze schaar bestaat uit twee scherpe messen, die door verschillende diktes in het metaal snijden. Ten eerste kunnen de gebruikers alleen een snijactie ontwikkelen door de handgrepen vast te pakken en handkracht uit te oefenen. Eenvoudige handscharen zijn geschikt voor het knippen van dunne metalen platen of zelfs zachte materialen, waaronder aluminium.


De voordelen van de basishandschaar zijn onder meer gemak en lage prijs. Ze hebben een breed toepassingsgebied omdat ze geen stroombron nodig hebben. Deze zijn perfect voor snelle kleine metaalknipsels.


Luchtvaart knipt


Luchtvaartscharen, gemaakt van gehard staal, zijn handscharen die speciaal zijn ontwikkeld om rondingen en ingewikkelde vormen op plaatwerk te knippen. Deze scharen zijn uitgerust met twee kleine mesjes die een grotere flexibiliteit tijdens het knippen mogelijk maken. Mensen gebruiken ze door handkracht op de handgrepen uit te oefenen, zodat ze gemakkelijk te bedienen zijn en veel sneden langs gebogen randen en krappe hoeken kunnen maken. Luchtvaartscharen kunnen vaak worden gebruikt in de luchtvaart en metaalbewerking waarbij een hoge nauwkeurigheid vereist is, inclusief snijpatronen of delicate ontwerpen op dunne metalen platen.


De luchtvaartschaar biedt geweldige controle, waardoor gebruikers gemakkelijk scherpe bochten en bochten kunnen maken. De stalen structuur waarvan ze zijn gemaakt, maakt ze sterk genoeg voor meervoudig hergebruik op verschillende metalen oppervlakken. Bij het omgaan met aluminium, roestvrij staal of andere metalen materialen zijn luchtvaartscharen een bewezen en effectief hulpmiddel voor het nauwkeurig snijden van metalen.


Onderhoud van metalen handscharen


Het onderhouden van de handschaar is essentieel voor goede prestaties en een lang leven. Periodiek onderhoud aan uw handschaar voor het metaal verhoogt uw metaalsnijwerk.


Schoonmaak


Na elk gebruik moeten alle metalen stukken en stof van een handschaar worden verwijderd. Maak de messen en de handgreepgebieden schoon met een borstel of perslucht. Dit voorkomt dat er zich materiaal ophoopt, wat de nauwkeurigheid van het afschuifsnijden kan beïnvloeden.


Smering


Smeer de messen en draaipunten lichtjes met een goed smeermiddel. Dit vermindert de wrijving en zorgt zo voor maximale prestatie-efficiëntie. Regelmatig smeren voorkomt roest.


Het slijpen van messen


Scherpe messen betekenen precieze sneden. Als er sprake is van dofheid, gebruik dan een fijne vijl of slijpsteen om de snede scherp en schoon te houden. Scherpe messen vereisen minimale energie voor metaalsnijwerkzaamheden.


Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een handschaar voor metaal


Er moeten verschillende factoren in overweging worden genomen met betrekking tot het knippen van plaatstaal voordat u een dergelijk handgereedschap kiest dat aan uw specifieke eisen voldoet. Hier zijn de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden:


Materiaalcompatibiliteit


Houd bij het kiezen van een plaatschaar rekening met het soort metaal dat u gaat gebruiken – houd rekening met de dikte en taaiheid. Zorg ervoor dat het compatibel is met verschillende materialen, afhankelijk van uw projecten.


Snijcapaciteit


Wanneer u een handschaar inspecteert, zorg er dan voor dat de dikte van uw metalen platen erdoor kan worden verwerkt – waarbij een grotere snijcapaciteit beter is voor tal van toepassingen.


Materiaal en kwaliteit van het mes


Denk aan handschaarbladen – kies voor hoogwaardige exemplaren, gemaakt van een geharde legering of een segmentvormig koolstofstaalmateriaal dat zijn vorm behoudt en scherp blijft.


Grip en ergonomie


Comfort is een noodzakelijke eigenschap, dus zoek handvatten die gemakkelijk in de hand liggen en stabiel zijn om vermoeidheid bij continu gebruik te voorkomen. Antisliphandgrepen zorgen voor betere controle en veiligheid.


Snijmechanisme


Denk aan het spaantype (rechte snede, offset snede of dubbele snede). Selecteer afhankelijk van de vereisten van uw snij- en projectcomplexiteit.


Aanpasbaarheid en instellingen


Niet alle handscharen hebben instelbare instellingen voor de snijhoeken of -breedtes. Deze zijn essentieel voor uw specifieke gevallen.


Top VEVOR metalen handschaar


Met de topkwaliteit scharen van VEVOR krijgt u het beste van twee werelden. Laten we de schaar eens nader bekijken.


Handmatige plaatschaar van 12 inch


Dit is een 12" lange schaar voor stalen platen en staven tot 1/4" dik. Snijdt gemakkelijk door de stalen platen en staven, waardoor ander zwaar gereedschap niet nodig is. De lange handgreep zorgt voor gemakkelijker snijden en helpt vermoeidheid te voorkomen. Ideaal voor dikke of harde materialen Er wordt een beetje kracht uitgeoefend om de snede af te ronden op basis van de materiaaldikte. Na het snijden wordt de hand verwijderd, waardoor een veerwerking ontstaat voor het opnieuw instellen van de handgreep. Geschikt voor verschillende metalen, zoals koolstofarm staal, koper. aluminium gegalvaniseerde platen, enz. Het is echter een effectief en probleemloos snijinstrument.


Handmatige plaatschaar van 32 inch


Dit Handschaar van 32 inch voor metaal doet het goed voor zware klussen met een maximale snijgrootte van 32″ x.06". Het glijdt in één keer door de grote metalen platen en wordt zeer efficiënt. Dit stoere mes kan de verschillende hardheidsniveaus aan en blijft scherp, zelfs na meerdere keren gebruik. Door de lange handgreep gaat het knippen zeer moeiteloos en wordt vermoeidheid verminderd. Geschikt voor dikke of harde stoffen, maakt soepel werken mogelijk. Zo'n stevig stalen frame zorgt voor stabiliteit, wat betekent dat het trillingen elimineert en een grotere veiligheid bij het snijden biedt omdat u weet dat de machine nog steeds stabiel is tijdens het werk, hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken over de stabiliteit ervan. Een echt gereedschap dat het zagen van grote materialen vereenvoudigt.


Handmatige plaatschaar van 8 inch


Dit 7,48" lange schaar en 0,24" dik, kan gemakkelijk omgaan met stalen platen en staven. Het is een multifunctioneel gereedschap dat de noodzaak voor verschillende omvangrijke gereedschappen elimineert. T10 roestvrijstalen messen snijden gemakkelijk koolstofarm staal, aluminium en complementaire materialen met gelijkmatige randen. Het ontwerp met de lange handgreep maakt het knippen veel gemakkelijker, waardoor omstandigheden die vermoeidheid veroorzaken worden geminimaliseerd. Het zorgt voor stabiliteit en zorgt voor evenwicht tijdens het knippen. De schaar is effectief voor zware of harde materialen, wat een taak gemakkelijk maakt.


Handmatige plaatschaar van 5 inch


Dit Handmatige schaar van 5 inch heeft een dikte van 0,24; het breekt stalen platen en staven af als een heet mes in boter! Het is een geïntegreerd gereedschap dat gelijkwaardig is aan al het zware gereedschap. Dankzij de messen van T10-staal snijdt hij moeiteloos verschillende soorten metaal, zoals koolstofarm staal en aluminium. Precisie, zonder enige verspilling, wordt verzekerd door de gladde snijkanten. Met een lange steel is knippen heel gemakkelijk en kun je het doen zonder enige vermoeidheid. Een beveiligde basis van 0,24″ zorgt voor grote stabiliteit tijdens de snede, zodat u gefocust en nauwkeuriger kunt werken. Een effectieve schaar voor zware of taaie materialen helpt taken te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren.


Waarom VEVOR voor metaalscharen?


Selecteer VEVOR voor uw metalen handscharen en krijg toegang tot een hele reeks mogelijkheden. Met een breed scala aan producten, waaronder complete stijlen zoals bankschaar en plaatschaar etc. heeft VEVOR ervoor gezorgd dat er voor elk wat wils is bij elke metaalbewerkingstaak. Geniet van de goede bouwkwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen. Laten we geen genoegen nemen met middelmatigheid; onderneem actie en gebruik de beste metalen handscharen die VEVOR aanbiedt. Breng uw projecten vandaag nog naar een hoger niveau.


Veelgestelde vragen over metaalscharen


Vraag 1: Welke factoren spelen een rol bij de beslissing of een guillotineschaar of een bankschaar moet worden gebruikt voor bepaalde taken waarbij metaal wordt gesneden?


A1: Grote platen kunnen eenvoudig worden gesneden met de guillotineschaar, terwijl de bankschaar stabiliteit biedt bij het snijden van kleinere stukken. Deze factoren zijn onder meer de materiaaldikte, de vereisten voor de werkruimte en de vereiste precisie.


Vraag 2: Wat is de rol van het achteraanslagontwerp bij het garanderen van precisie bij herhaalde sneden op een plaatschaar?


A2: Bij repetitieve taken verbetert een goed achteraanslagsysteem uitgerust met nauwkeurige metingen de algehele nauwkeurigheid, wat belangrijk is voor veel activiteiten, zoals de uniformiteit van de afmetingen van metalen platen.


Vraag 3: Wat is de reden achter het gebruik van een ontlastingshoek op de metalen schaarmessen?


A3: De ontlastingshoek beschermt de messen tegen vastlopen tijdens het gebruik. Het minimaliseert wrijving en garandeert een soepele snijbeweging, waardoor de uiteindelijke prestaties worden verbeterd.


Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE