VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie

Lockout Tagout Kit

VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps VEVOR Lockout Tagout Kit Stations Beveiliging 58 stuks groepen sloten hasps
(1)
83.99
83.99
Deal na registratie
Geregistreerde gereduceerde prijs
83.99
Opslaan
Niet-PRO-account
Dit vind je misschien ook leuk

VEVOR onderzoekt de mondiale perspectieven op Lock Out Tag Out (LOTO)-praktijken


Lock-out-tag-out (LOTO) acties vertegenwoordigen een belangrijke veiligheidsmaatregel die in de industrie wereldwijd wordt gebruikt om werknemers te beschermen tegen gevaarlijke energieën tijdens onderhoud en reparatie.


Omdat bedrijven de afgelopen jaren wereldwijd steeds meer met elkaar verbonden zijn geraakt, is het begrijpen en integreren van verschillende benaderingen van lottopraktijken van cruciaal belang geworden. Iedereen, van bouw- tot mijnbouwbedrijven, onderneemt lotto-acties.


VEVOR, een toonaangevende wereldwijde leverancier van technische hulpmiddelen en oplossingen, loopt voorop bij het verkennen van deze mondiale opties om de veiligheidsnormen te bevorderen en best practices te bevorderen.


Wat zijn Lock Out Tag Out-kits?


Lock Out Tag Out (LOTO)-kits zijn gereedschappen en apparatuur die zijn ontworpen om het gebruik van LOTO-systemen in verschillende industriële omgevingen te vergemakkelijken. Deze kits bestaan doorgaans uit een combinatie van componenten om stroombronnen te elimineren en te beschermen tijdens onderhoud, reparatie of service van apparatuur en apparatuur.


Hier zijn enkele veelvoorkomende items die in LOTO-kits voorkomen.


Apparaten vergrendelen


Dit zijn gespecialiseerde apparaten die zijn ontworpen om de beweging van spanningsloze apparaten fysiek te beperken of te beperken, zoals stroomonderbrekers, kleppen, schakelaars, stekkers of vergrendelingsapparaten in verschillende vormen, zoals vergrendelingsbeugels, vergrendelingen voor stroomonderbrekers en klepvergrendelingen, pluggen vergrendelingen en kabelvergrendelingsapparaten.


Deuren


In plaats van apparaten af te sluiten, beveiligen deuren voorwerpen, voorkomen ze ongeoorloofde verwijdering en zorgen ervoor dat de stroombronnen tijdens onderhoud of reparatie gescheiden blijven. Binnen LOTO-kits bieden ze doorgaans sterkere en veiligere sloten met speciale sleutelmechanismen die de veiligheid verbeteren.


Labels


LOTO-tags worden aan sluitapparaten bevestigd om visuele waarschuwingen en belangrijke veiligheidsinformatie te geven, zoals de oorzaak van de vergrendeling, de naam van geautoriseerd personeel dat vergrendelingstaken uitvoert en het verwachte tijdstip waarop deze zullen zijn voltooid.


Waarom moet u Tag Out-kits vergrendelen?


Er zijn veel redenen voor het gebruik van Lock Out Tag Out Kits. Hier zijn enkele redenen waarom er veel zijn werkplekken passen LOTO-procedures toe.


Ongevallen voorkomen


LOTO-kanalen en -kits zijn ontworpen om ongelukken veroorzaakt door plotselinge ontladingen van gevaarlijke energie te voorkomen. Door stroombronnen te isoleren en te beschermen tijdens onderhouds-, reparatie- of onderhoudsactiviteiten helpen LOTO-producten het risico te verminderen dat machines starten, bewegen of defect raken, wat ernstig letsel of de dood tot gevolg kan hebben.


Naleving van regelgeving


Verschillende regelgevende instanties, zoals de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) in de Verenigde Staten en de United States Health and Safety Administration (HSE), geven opdracht tot het gebruik van LOTO-systemen op werkplekken met gevaarlijke energie.


Het bevorderen van verantwoordelijkheid


LOTO-systemen vereisen duidelijke communicatie, documentatie en verantwoordelijkheid tussen het personeel dat betrokken is bij onderhoudsactiviteiten. Dit stimuleert transparantie, verantwoordelijkheid en teamwerk tussen de leden en verbetert de algehele veiligheidscultuur.


De 6 stappen van Lock Out Tag Out beheersen: een praktische gids


Het LOTO-beheer in zes stappen moet op de juiste manier worden geïmplementeerd om de juiste werking van dit systeem te garanderen en om personeel te beschermen tegen mogelijke ongelukken of verwondingen. Daarom zullen we gedetailleerde informatie en praktisch advies geven over elk aspect van het LOTO-systeem.


Stap 1: Voorbereiding


Het is belangrijk om je goed voor te bereiden voordat je aan het loterijproces begint. Identificeer alle energiebronnen die verband houden met apparatuur of machines die worden onderhouden. Het omvat elektrische, mechanische, hydraulische, wind- en thermische energiebronnen.


Maak een volledige lijst van alle geïsoleerde gebieden en zorg ervoor dat de juiste sluitapparaten, tags, hangsloten en andere noodzakelijke gereedschappen uit uw LOTO-kit aanwezig zijn.


Stap 2: Informatie


Effectieve communicatie is van cruciaal belang om de veiligheid te garanderen van al het personeel dat betrokken is bij onderhoud en reparatie. Informeer al het betrokken personeel over komende LOTO-schema's, inclusief reparaties aan apparatuur, de aard van het werk en de verwachte sluitingsduur.


Communiceer het belang van het naleven van het LOTO-beleid en stel geautoriseerd personeel aan voor lockouts/tagouts.


Stap 3: Sluit het


Zodra al het betrokken personeel op de hoogte is gesteld en voorbereid is, schakelt u de apparatuur of machines uit volgens de standaardwerkprocedures. Dit kan het uitschakelen van de stroomschakelaars, het sluiten van kleppen, het verlagen van de drukleidingen of het uitschakelen van bewegende delen vereisen om de machine in een veilige en stabiele toestand te brengen.


Zorg ervoor dat de stroombron volledig is losgekoppeld en dat de machine niet per ongeluk opnieuw kan worden opgestart tijdens onderhoud of reparatie.


Stap 4: Reinigen


Schakel de apparatuur uit en koppel alle stroombronnen los met behulp van geschikte afsluitapparaten. Gebruik vergrendelingsmechanismen, zoals vergrendelingsbeugels, vergrendelingen voor stroomonderbrekers, klepvergrendelingen of stekkervergrendelingen, om de vrijgave van de stroom te beveiligen en onbedoeld uitschakelen te voorkomen.


Gebruik het vergrendelingsmechanisme veilig als u een slot gebruikt, zodat alleen bevoegd personeel het kan verwijderen


Stap 5: Analyse


De inspectie is een belangrijk onderdeel van het bevestigen dat de apparatuur goed is gereinigd en dat er geen gevaarlijke energieën aanwezig zijn. Inspecteer de apparatuur om er zeker van te zijn dat alle stroombronnen op de juiste manier zijn uitgeschakeld en dat reststroom geen veiligheidsrisico kan vormen.


Controleer de bedieningselementen of schakelaars om er zeker van te zijn dat ze in de ruststand staan en niet werken. Gebruik testapparatuur zoals een voltmeter of manometer om lage spanning te bevestigen.


Stap 6: De opgeslagen energie wordt vrijgegeven en behouden


Zodra de verificatie is voltooid en eventuele gevaarlijke energie is bevestigd, voert u onderhoud, reparatie of service uit zoals gepland. Koppel condensatoren, veren, persluchtsystemen of opgeslagen energie veilig los, volgens vastgestelde procedures en met redelijke voorzorgsmaatregelen.


Voer het noodzakelijke onderhoud uit, houd al het personeel op afstand van mogelijke gevaren en zorg ervoor dat de apparatuur weer in veilige staat wordt gebracht.


Waarom kiezen voor VEVOR?


VEVOR biedt een breed scala aan LOTO-kits die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van verschillende industrieën en toepassingen. De VEVOR LOTO-kit biedt alle noodzakelijke functies voor efficiënte energie-evacuatie en risicovermindering. VEVOR biedt aanpassingsopties voor LOTO-kits om te voldoen aan specifieke apparatuurconfiguraties of zakelijke vereisten.


Daarnaast biedt VEVOR training en ondersteunend materiaal om organisaties te helpen het meeste uit het LOTO-programma te halen. Van educatief materiaal tot training op locatie, de experts van VEVOR helpen het bewustzijn, het begrip en de naleving van het LOTO-systeem te bevorderen.


Veelgestelde vragen over Lock Out Tag Out-kits


Hoe vaak moeten LOTO-kits worden geïnspecteerd en onderhouden?


LOTO-kits moeten regelmatig worden getest om er zeker van te zijn dat alle componenten functioneel zijn en aan de veiligheidseisen voldoen. Inspecties moeten vóór elk gebruik en regelmatig worden uitgevoerd als onderdeel van een grondig veiligheidsprogramma. Elk defect of ontbrekend onderdeel moet onmiddellijk worden vervangen.


Zijn LOTO-procedures en -kits wettelijk geregeld?


Ja,


zijn in veel landen onderworpen aan normen voor veiligheid en gezondheid op het werk. In de Verenigde Staten vereist OSHA (Occupational Safety and Health Administration) bijvoorbeeld de adoptie van LOTO-methoden om gevaarlijke energiebronnen te reguleren (29 CFR 1910.147). Op dezelfde manier kunnen verschillende regelgevende instanties over de hele wereld verschillende normen hanteren voor de naleving van LOTO.Wie moet LOTO-kits gebruiken?LOTO-processen en -kits


Werknemers en onderhoudsmensen gebruiken LOTO-kits in verschillende machine- en uitrustingsindustrieën. Productie, bouw, nutsvoorzieningen, olie en gas, transport, gezondheidszorg, mijnbouw, faciliteitenbeheer en overheid zijn enkele sectoren die vertegenwoordigd zijn.


Workers and maintenance people utilize LOTO kits in various machinery and equipment industries. Manufacturing, construction, utilities, oil and gas, transportation, healthcare, mining, facilities management, and government are some industries represented.


Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE