VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie

Beursbalie

Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel Beursshow Pop-up Podium Banner Stand Teller Display Tafel
Uitverkocht
(7)
91.99
150.99
Deal na registratie
Geregistreerde gereduceerde prijs
91.99
Opslaan
Niet-PRO-account
Dit vind je misschien ook leuk

Draagbare beurstellers: verbeter uw presentaties


Draagbare beursbalies zijn essentieel voor beursdisplays en vergroten de efficiëntie van beurzen voor exposanten. Ze fungeren als aantrekkingspunt en tentoonstellingsplaats voor de producten. Ze functioneren ook op hetzelfde niveau om de aanwezigen te betrekken. Als nummer één leverancier van beursartikelen en kantoor artikelen, presenteert VEVOR een uitgebreid assortiment draagbare beursbalies die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke beurs.


VEVOR produceert beursbalies die draagbaarheid bieden voor de beurs die u bijwoont, terwijl de draagbaarheidsfunctie is ingebed en er voldoende aanpassingsmogelijkheden zijn. U kunt de draagbare balies van VEVOR meenemen naar congressen, beurzen of andere bedrijfsevenementen. Dit artikel beschrijft voornamelijk de voordelen, functies en waar u op moet letten bij draagbare tellers. VEVOR is een geloofwaardig merk met meerdere opties voor exposanten die op zoek zijn naar efficiëntie.


Soorten beursbalies


Draagbare beursbalies zijn er in meerdere typen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen:


Pop-upbeurs toont teller


Deze kleine mobiele draagbare toonbank kan snel worden gemonteerd en gedemonteerd voor snelle verplaatsing. Dergelijke exposanten zouden het geschikt kunnen vinden om te worden toegepast voor diegenen die configuratie- en demontageprocessen nodig hebben die met een paar snelle vouwen kunnen worden voltooid.


Beurspodium


Beurspodium is zeer behulpzaam bij het presenteren van producten en tijdens productdemonstraties. Dit beurspodium is een professioneel en handig platform dat tijd en moeite bespaart tijdens verkooppresentaties. Klanten zullen genieten van voldoende balieruimte voor verbetering van de lay-out en van geïnstalleerde opslagruimtes voor het bewaren van productmonsters of ander materiaal.


Draagbare beurspodiumtafel


De draagbare beurspodiumtafels zijn gemaakt om waardevol en handig te zijn en zijn opvouwbaar, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn en in minder doorlooptijd kunnen worden opgezet dan mogelijk is. Ze worden vooral aanbevolen voor promotors die dringend behoefte hebben aan een functionele, briljante toonbank die niet veel ruimte in beslag neemt.


Belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw beursbalie


Bij het selecteren van een draagbare beursbalie moet rekening worden gehouden met verschillende belangrijke factoren:


Draagbaarheid


Hoe lichter de beursbalie, hoe gemakkelijker deze te vervoeren en op een andere locatie te plaatsen, bijvoorbeeld bij het bijwonen van andere evenementen. Men moet een draagbare stoel en tentoonstellingsbalie kiezen die gemakkelijk kan worden verplaatst en beheerd. Ontdek de toonbanken met niet-stijve frames, moeiteloos opvouwen, tassen, steuneenheden die kunnen inklappen en nog veel meer.


Duurzaamheid


Kies de draagbare beursbalie die sterk genoeg is om niet kapot te gaan op de locaties, maar die licht is om mee te nemen tijdens beursdata wanneer deze hard en agressief wordt.


Aanpassingsopties


De eerste stap bij het opzetten van de winkelpui is de keuze voor een op maat gemaakt grafisch ontwerp-tegenbord dat uw merk- en marketingstrategie omvat. Er zijn echter tot op zekere hoogte rechten voor de consumenten in de economie. Identificeer onderscheidende elementen, zoals op maat gemaakt grafisch ontwerp, ingebouwde plaatsingen of merkkenmerken.


Functionaliteit


Besteed speciale aandacht aan de draagbare toonbankruimte op een beurs bij het evalueren van de functionaliteit, omdat dit naast de toegankelijkheid ook de opslag- en aanrechtoppervlakken zou beïnvloeden. Neem een toonbank met veel producten om uit te stallen, literatuur en promotiemateriaal en gemakkelijke toegang tot opslag.


Speciale kenmerken en onderhoudstips


De draagbare VEVOR-toonbank biedt de exposanten een duurzame constructie, gemakkelijk schoon te maken oppervlakken en aanpasbare graphics, waardoor het platform een zeer veelzijdige en professionele werkomgeving wordt waar een exposant het merk kan tonen en met bezoekers kan communiceren. Om de prestaties op topniveau te houden, moeten onderhoudsroutines zoals regelmatige reiniging en controles zorgvuldig worden gevolgd om de conditie van het oppervlak gedurende de hele levensduur te behouden. Om uw producten onder de aandacht te brengen, uw diensten te demonstreren of met bezoekers in contact te komen, zijn de VEVOR-beursbalies klaar om aanpasbaar en dynamisch te zijn.


Populaire VEVOR-beursbalies


VEVOR biedt een verscheidenheid aan draagbare beursbalies om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen:


38,5" x 51" pop-up beursdisplay


A veelzijdige beursdisplay die open- en dichtklapt biedt gemak bij het op- en afbreken van de toonbank. De moderne stand kan worden voorzien van een ruim aanrecht, dat volledig aanpasbaar is, waardoor een professionele ruimte ontstaat om het merk en de tentoongestelde producten te presenteren.


36" x 36" beursdisplaypodium


De constructie is gemaakt om lang mee te gaan en handig te zijn; dit podium teller Er kunnen veel dingen worden opgeslagen en de doorlooptijd is korter. Deze setting is geschikt voor exposanten die op zoek zijn naar een gerenommeerd en professioneel presentatieplatform.


VEVOR draagbare beurspodiumtafel (51,18" x 18,31" x 37,4")


Met het opvouwbare ontwerp en de handige 'to go'-tas kun je een draagbare podiumtafel is ongetwijfeld een ruimtebesparend meubelstuk zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Hij is geschikt voor stands met een mobiele en lichte uitstraling, omdat de meeste ruimte bestaat uit stof die moeiteloos kan worden opgevouwen.


VEVOR draagbare beurspodiumtafel (35,43" x 19,29" x 37,01")


De draagbare podiumtafel we presenteren is een eigentijdse en eigentijdse uitstraling die een passende aanvulling kan zijn op iedere beursstand. Het is een gebruiksvriendelijke vitrine met veel werkbladruimte en opbergvakken, dus een handige optie.


VEVOR promotie toonbanktafel (30,91" x 14,96" x 71,46")


Ontworpen voor multifunctioneel gebruik, dit is de perfecte aanrechttafel voor een tentoonstelling, omdat er veel promotieartikelen en productpreviews in kunnen zitten. Gemakkelijk opvouwbaar en volledig gemakkelijk mee te nemen, het moet ook passen bij uw transportbehoeften als u een mobiel aanrechtblad nodig heeft dat snel kan worden opgezet.


Waarom kiezen voor VEVOR


VEVOR beschikt over mobiele beursbalies die ingezet kunnen worden voor verschillende cases of evenementen die gekenmerkt worden door bezoekers. Wij verzorgen alles voor uw beurssetting, van een staande banner tot een podiumtafeldisplay. We bieden verschillende toonbankopties voor meerdere merken en presentaties door middel van stijlen, maten, configuraties en detailhandelsbenodigdheden. Of u nu op zoek bent naar een elegante, moderne stijl of een duurzame en praktische toepassing, VEVOR biedt wat u zoekt. Draagbare beursbalie van VEVOR, die is vervaardigd uit de beste materialen en bovendien een nauwgezette kwaliteitscontrole ondergaat om duurzaam en betrouwbaar te zijn, zodat men erop kan vertrouwen. Voor de diverse beursdemonstraties kunt u in alle soorten van onze baliesystemen proeven van de concurrentie en krijgt u de meeste waar voor uw geld.


Veelgestelde vragen over beursbalies


Vraag 1: Wat zijn de punten in de draagbare balie om de ruimte van het evenement draagbaar te maken?


A1: Draagbare teleschermen voor de handel bieden interactieve units waarmee exposanten producten kunnen uitlichten, bezoekers kunnen ontmoeten en hun presentaties substantiëler kunnen maken. Hun lichtgewicht en opvouwbare specificaties maken ze mobiel; Daarom kunnen ze gemakkelijk worden getransporteerd en geassembleerd tot aantrekkelijke beursstands, waardoor ze perfect zijn voor beursomgevingen.


Vraag 2: Is er een optie om het grafische ontwerp op de draagbare beeldschermen van VEVOR te personaliseren?


A2: Ja, inderdaad, we bieden veel alternatieven om het ontwerp van onze draagbare beursbalies aan te passen ter ondersteuning van uw behoeften. U kunt het ontwerp kiezen uit talloze keuzes en merkexploitaties om uw marketingambities te vervullen of de zichtbaarheid van uw merk te vergroten.


Vraag 3: Zijn VEVOR-wafels net zo sterk als VEVOR draagbare toonbankvitrines?


A3: Dat is waar; VEVOR draagbare beursbalies zijn ontwikkeld om krachtig te zijn. Onze exposities zijn vervaardigd uit superieure componenten en zijn onderworpen aan de strenge eisen van beurzen, nadat we dit aan het bedrijf hadden gevraagd op ashleyfurnitureauthentics.com. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan met dit soort prestaties.


Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE