VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie

Pallettrekker

Dit vind je misschien ook leuk

Optimaliseer de materiaalverwerking met een premium pallettrekker


Materiaalbeheer is absoluut 100% cruciaal voor een efficiënte magazijnoperatie, en de pallettrekkermachine vormt de kern van dit proces. Het bedrijf VEVOR erkent dat goed gereedschap essentieel is voor het bereiken van een hoge efficiëntie en productiviteit in hun magazijn. Onze palletgrijperinventaris voldoet aan alle eisen van een veilig ontwerp en eenvoudige bediening voor uw materiaaltransporttoepassingen. Laten we licht werpen op de trekcapaciteiten en nadelen van VEVOR-trekpallets voor uw magazijnen.


Pullpallets zijn handige apparaten die zijn ontworpen om zware pallets snel en eenvoudig in het magazijn te heffen en te verplaatsen. VEVOR verkoopt een verscheidenheid aan pallettrekkers met enkele schaar, zoals enkele en dubbele schaarproducten voor verschillende hefhoogtes, gewichtslimieten en toepassingen. Met deze robuuste constructie en ergonomisch ontwerp garandeert de VEVOR palletgrijper een veilige en efficiënte materiaalbehandeling.


Soorten Palletgrijpers


Er zijn verschillende soorten Palletgrijpers, die andere eigenschappen en voordelen hebben. De meest gebruikte soorten zijn onder meer:


Pallettrekkers met enkele schaar


Deze pallettrekkerklem met enkele schaar heeft een enkele schaar, wat een robuust ontwerp is voor het hanteren van zware lasten. Ze hebben een bredere bekopening en een robuuste stalen constructie waardoor ze goede grijp- en trekeigenschappen hebben voor pallets. Ze zijn dus geschikt voor magazijnen en distributiecentra.


Dubbele schaarpallettrekkerklem


De dubbele schaarpallettrekkerklem is uitgerust met een verhoogd hefvermogen en stabiliteit en is ontworpen voor het heffen van zwaardere lasten. Ze hebben een robuuste stalen constructie en een bredere kaakopening. Ze bieden betrouwbare service bij veeleisende materiaaltransporttoepassingen.


Belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van een pallethaak


Voor elke factor worden echter enkele belangrijke overwegingen vermeld bij het kiezen van de pallethaak:


Laad capaciteit


Het draagvermogen van de pallethaak moet worden bestudeerd om te bepalen of deze geschikt is voor uw specifieke materiaaltransporttaken. VEVOR biedt palletklemmen met gemakkelijke toegang tot de vorken met verschillende laadcapaciteiten om aan de belastingsomstandigheden en bedrijfsvereisten te voldoen.


Ontwerp en duurzaamheid


Maak gebruik van massief stalen palletklemmen vanwege de sterkte en duurzaamheid, vakkundig gemaakt om bestand te zijn tegen de vele laad- en losprocessen die gebruikelijk zijn in magazijnen. VEVOR palletwagens met goede bekopening zijn gebouwd om lang mee te gaan en goed te werken, zelfs onder extreme omstandigheden.


Gemak van onderhoud


Kies pallettrekkers met gemakkelijke toegang tot de vorkheftruck, die gemakkelijk te onderhouden zijn en minder onderhoud vergen voor een lange levensduur. VEVOR-pallettrekkers zijn ontworpen voor onderhoudsgemak, met gemakkelijk toegankelijke componenten en probleemloze onderhoudsprocedures.


Speciale functies en onderhoudstips


VEVOR-pallettrekkers zijn voorzien van voordelen zoals gemakkelijke toegang tot vorkheftrucks en compacte ontwerpen om de efficiëntie en het algehele gebruik te vergroten. Regelmatig onderhoud is essentieel om de prestaties en duurzaamheid van uw trekkers te garanderen. De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen en de veilige grip zorgt voor een comfortabele bediening en veilig gebruik van pallets, zelfs onder uitdagende omstandigheden. VEVOR pallettrekkers zijn gemaakt van massief staal (of soortgelijke materialen) dat de dagelijkse uitdagingen van magazijnen of distributiecentra kan doorstaan.


Regelmatige inspectie en smering van de bewegende delen zijn essentieel voor het correct functioneren van de trekkers. Het ontwikkelen van een onderhoudsplan helpt overbelasting van de machines te voorkomen en daarmee de levensduur ervan te verlengen. VEVOR geeft onderhoudsinstructies en ondersteuning voor de gebruikers om de palletklem correct te laten werken. Er wordt voor de VEVOR pallettrekkers gezorgd, zodat hun prestatieniveau behouden blijft. Als gevolg hiervan beschikt uw magazijn over een gunstige omgeving voor materiaalverwerking.


Beroemde VEVOR-trekkerpallets


Laten we nu eens kijken naar enkele van de beroemdste VEVOR-trekkerpallets:


3T (6614lbs) Pallettrekkerklem (enkele schaar)


Dit 3T (6614lbs) Pallettrekkerklem (enkele schaar) is robuust en heeft een ontwerp met enkele schaarwerking, waardoor hij robuust materiaal kan hanteren. De stevige constructie en het hoge draagvermogen zijn kenmerken die hem ideaal maken voor gebruik in een magazijn waar een betrouwbare pallethefinrichting met enkele schaar nodig is om pallets naar de achterkant van de oplegger te trekken, zodat de vorkheftruck er gemakkelijk bij kan. De brede bekopening van de palletvork zorgt voor een stevige grip en de stalen constructie zorgt ervoor dat hij robuust en duurzaam is.


2T (4409lbs) pallettrekkerklem (palletgrijper voor industrieel materiaaltransport)


Dit is een effectieve palletgrijper en -lifter 1T (2205lbs) Pallettrekkerklem (palletgrijper voor industrieel materiaaltransport)

Dit 1T (2205lbs) Pallettrekkerklem (palletgrijper voor industrieel materiaaltransport) heeft een robuuste constructie en een groot laadvermogen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het heffen en verplaatsen van pallets in industriële gebouwen, zoals naar een vorkheftruck. De reden dat we er bij materiaaltransport niet zonder kunnen, is het ergonomische ontwerp en de gebruikskenmerken. De robuuste stalen constructie zorgt ervoor dat hij langer meegaat. Tegelijkertijd maakt de brede bekopening het mogelijk om pallets veilig vast te pakken en naar de achterkant van de oplegger te heffen, zodat de vorkheftruck gemakkelijk toegang heeft.


2200 lbs pallettrekkerklem (palletgrijper voor materiaalhantering laag profiel)


Dit 2200 lbs pallettrekkerklem (palletgrijper voor materiaalhantering laag profiel) is ontworpen met een laag profiel voor gemakkelijke toegang tot de pallets in een krappe ruimte. Ontworpen en vervaardigd met een duurzaam frame dat zware lasten kan heffen, biedt het efficiënte en betrouwbare opties voor het tillen van pallets voor verschillende taken, zoals aan de achterkant van de trailer voor gemakkelijke toegang voor vorkheftrucks in de materiaaltransportindustrie. Een onopvallend ontwerp zorgt voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes. De robuuste stalen constructie zorgt daarentegen voor robuustheid en een lange levensduur in de zware magazijnomgeving.


Waarom kiezen voor VEVOR


Als u een pallettrekker van VEVOR koopt, krijgt u toegang tot een verscheidenheid aan hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor efficiëntie en betrouwbaarheid. VEVOR heeft complete stijlen, hoogwaardige materialen en concurrerende prijzen. Dit betekent dat u de juiste oplossing voor uw situatie kunt vinden materiaalbehandeling behoeften. Investeer in VEVOR pallettrekkers en Apparatuur voor het verplaatsen van pallets en verhoog de efficiëntie en productiviteit van uw magazijnactiviteiten, zoals het naar de achterkant van de trailer brengen van pallets. Bovendien zorgt VEVOR voor de beste klantenservice en ondersteuning, waardoor het koopproces voor uw bedrijf probleemloos en risicovrij verloopt.


Veelgestelde vragen over pallettrekkers


Vraag 1: Wat is de grootste hefkracht van VEVOR-palletwagens?


A1: VEVOR beschikt over handpallettrucks met verschillende treksnelheden (1T-3T) om aan verschillende laadvereisten te voldoen.


Vraag 2: Zijn VEVOR-pallettrekkers gemakkelijk te onderhouden?


A2: VEVOR-pallettrekkers zorgen voor eenvoudig onderhoud door regelmatige inspectie en smering van de bewegende delen voor de beste prestaties. Bovendien biedt VEVOR gedetailleerde onderhoudsinstructies en ondersteuning om probleemloos onderhoud te garanderen.


Vraag 3: Kunnen VEVOR-pallettrekkers worden gebruikt in combinatie met vorkheftrucks?


A3: VEVOR-pallettrekkers duwen de pallets naar de trailer, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor vorkheftrucks, waardoor het veel gemakkelijker wordt om de pallets in de magazijnen op te tillen en te verplaatsen. Ergonomisch ontwerp en substantiële constructie garanderen correctheid en veiligheid bij het bedienen van een vorkheftruck.


Vraag 4: Hebben VEVOR-pallettrekkers reserveonderdelen?


A4: Natuurlijk biedt VEVOR ook vervangende onderdelen en accessoires aan, zodat uw pallettrekkers lang meegaan en goed kunnen functioneren. Van de bekken tot de handgrepen, VEVOR levert alles wat u nodig heeft voor de reparatie van uw palletwagens.


Tips & Inspiratie
Aanbevolen zoekopdrachten
TOUGH TOOLS, HALF PRICE