VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie

Lassen Positioner

1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator 1000 kg lassen draaitafel lassen positioner lasondersteuning errotator
Uitverkocht
(1)
780.99
977.99
Deal na registratie
Geregistreerde gereduceerde prijs
780.99
Opslaan
Niet-PRO-account
Dit vind je misschien ook leuk

Verbeter uw hanteringsspel met laspositioneerders


In de wereld van het lassen staan precisie en efficiëntie voorop. Of u nu een ervaren lasser bent of net begint met lassen, het hebben van de juiste gereedschappen en apparatuur is van cruciaal belang. Dit artikel duikt in de wereld van lasverstellers en onderzoekt hun functies, voordelen en de redenen waarom VEVOR uw leverancier is voor deze essentiële lasgereedschappen.


Laspositioneerders spelen een cruciale rol in de lasindustrie: deze apparaten zijn ontworpen om werkstukken vast te houden, te roteren en te positioneren tijdens laswerkzaamheden. De primaire functie van een lasversteller is het vergroten van de controle van de lasser over het lasproces, waardoor nauwkeurige en consistente lassen worden gegarandeerd. VEVOR biedt een breed scala aan lasverstellers die zijn ontworpen om uw laswerkzaamheden eenvoudiger en efficiënter te maken.


Soorten laspositioneerders


Lasdraaitafels zijn er in verschillende soorten, elk met unieke functies en kenmerken. Enkele veel voorkomende typen zijn onder meer roterende laspositioneerders, roterende lastafels en draaitafels voor lassen. Laten we deze typen en hun respectieve voordelen eens bekijken:


Roterende laspositioneerder


Deze laspositioneerders bieden een scala aan afmetingen en variabele snelheidsregelaars, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan laswerkzaamheden. Of u nu aan een klein of groot werkstuk werkt, de roterende laspositioneerder kan aan uw behoeften voldoen.


Roterende lastafels


Een roterende lastafel is ontworpen om werkstukken vast te houden en te roteren, zodat lassers gemakkelijk toegang hebben tot elke hoek. Sommige modellen bevatten zelfs voetpedalen voor extra snelheidsregeling. Dit type klepstandsteller is vooral handig voor laswerkzaamheden waarbij nauwkeurige controle en stabiliteit vereist zijn.


Draaitafels voor lassen


Draaitafels voor het lassen bieden een stabiel platform voor uw werkstuk en zijn vaak uitgerust met functies zoals voetpedalen en snelheidsregeling. Deze veelzijdigheid maakt ze een uitstekende keuze voor diverse laswerkzaamheden.


Sleutelfactoren bij het kiezen van een lasversteller


Het selecteren van de juiste lasversteller is van cruciaal belang om het succes ervan te garanderen uw laswerk projecten. Hier zijn enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het maken van uw keuze:


Bereik van maten


Bepaal de grootte van de werkstukken waarmee u doorgaans werkt en kies een lasversteller die daar geschikt voor is.


Werkstuk Gewicht


Zorg ervoor dat het draagvermogen van de lasversteller overeenkomt met het werkstuk dat u gaat lassen.


Laswerkzaamheden


Denk hierbij aan de specifieke laswerkzaamheden die u gaat uitvoeren. Sommige lasverstellers zijn geschikt voor TIG-lassen, terwijl andere ideaal zijn voor MIG-lassen.


Hoge kwaliteit


Kwaliteit is belangrijk als het gaat om roterende lasapparatuur. U wilt er zeker van zijn dat u een langdurige en hoge kwaliteit van de lasdraaitafel krijgt voor een optimale ervaring.


Variabele snelheid


Dankzij de variabele snelheidsregelaars kunt u de rotatiesnelheid precies aanpassen aan uw roterende lasvereisten.


Tafelbladen


Zoek naar lasdraaitafels met stevige en duurzame tafelbladen die bestand zijn tegen de eisen van uw laswerkzaamheden.


Speciale functies en onderhoudstips


Sommige lasverstellers die te koop zijn, worden geleverd met speciale functies, zoals toortshouders en timingfuncties. Deze extra functies kunnen uw lasproces aanzienlijk verbeteren. Wanneer u een lasdraaitafel met speciale functies gebruikt, is het van essentieel belang dat u begrijpt hoe u deze effectief kunt onderhouden en gebruiken. Regelmatige onderhoudscontroles zorgen ervoor dat uw apparatuur in optimale staat blijft en consistent presteert.


Waarom kiezen voor VEVOR?


Als het gaat om het selecteren van een lasversteller die u wilt verkopen, is VEVOR uw vertrouwde partner. Onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid is onwrikbaar. Met een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige lasverstellers die te koop zijn, richten we ons op zowel professionals als liefhebbers. Onze selectie omvat producten met variërende gewichtscapaciteiten en veelzijdige functies, zodat u de perfecte match voor uw lasbehoeften kunt vinden. We zijn er trots op dat we concurrerende prijzen kunnen bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van uw lasbehoeften. lasapparatuur. Wanneer u voor VEVOR kiest, neemt u de beslissing om te investeren in duurzame, betrouwbare en nauwkeurig ontworpen lasdraaitafels die uw laswerkzaamheden naar een hoger niveau zullen tillen.


Populaire producten op VEVOR


Lassen Draaien Rollaspositioneerder (2200 lbs)


Dit lasrol is ontworpen om lassers met een draagvermogen van 2200 lbs te ondersteunen. Het is een veelzijdige keuze voor veel verschillende lastoepassingen.


Amerikaanse 110V roterende laspositioneerder draaitafel met 3-kaak draaibankhouder


Dit roterende lastafel biedt nauwkeurige controle met een 3-klauwplaat en een snelheidsbereik van 2-20 RPM. Het is een uitstekende keuze voor gedetailleerde laswerkzaamheden.


Roterende laspositioneerder van 50 kg, draaitafeltiming met 200 mm boorkop en toortshouder


Dit roterende lasdraaitafel is ideaal voor kleinere werkstukken en biedt timingfuncties en een toortshouder voor extra gemak.


VEVOR 110V roterende laspositioneerder draaitafel met 3-klauwplaat


Dit lasposities beschikt over een 3-klauwplaat en een snelheidsbereik van 1-15 RPM, waardoor hij geschikt is voor diverse lastoepassingen.


50 kg 80 W roterende laspositioneerder draaitafeltiming met toortshouder en 200 mm boorkop (110 V)


Voor degenen die nauwkeurige positionerings- en timingfuncties nodig hebben, dit roterende laspositioneerder is een ideale keuze omdat hij is uitgerust met een toortshouder en een boorkop van 200 mm.


Veelgestelde vragen over laspositioneerders


Vraag 1: Wat is het draagvermogen van de lasdraaitafel van VEVOR?


A1: VEVOR biedt laspositioneerders met verschillende gewichtscapaciteiten, variërend van kleinere opties die geschikt zijn voor lichtere werkstukken tot heavy-duty positioneerders die aanzienlijke lasten aankunnen. Zorg ervoor dat u de productbeschrijvingen controleert voor specifieke gegevens over het gewichtsvermogen.


Vraag 2: Kan ik de lasverstellers van VEVOR gebruiken voor zowel TIG- als MIG-lassen?


A2: Ja, de lasverstellers van VEVOR zijn ontworpen om veelzijdig te zijn en zijn geschikt voor een verscheidenheid aan lastechnieken, waaronder TIG- en MIG-lassen.


Vraag 3: Wordt er bij VEVOR-lasverstellers garantie gegeven?


A3: VEVOR-producten worden doorgaans geleverd met een garantie om klanten gemoedsrust te bieden. Raadpleeg de productlijsten voor garantie-informatie die specifiek is voor elke lasversteller.


V4: Hoe kan ik een lasversteller bestellen bij VEVOR?


A4: Een laspositioner bestellen bij VEVOR is eenvoudig. Bezoek de VEVOR-website, selecteer het product dat u nodig heeft en volg het bestelproces. Uw lasversteller wordt bij u thuis afgeleverd.


Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE