VEVOR NL NL
Selecteer het land/de regio, de taal en de valuta van uw voorkeur om te winkelen.
Leveren aan
Your Address
Hallo, Inloggen
Rekening & Bestelling
Gratis Bezorging 30 Dagen Probleemloos Retourneren 12 Maanden Garantie

Buis- & Pijpuitklinker

Dit vind je misschien ook leuk

Buis- en pijpuitklinker: het beste precisiegereedschap voor fabricage


In de wereld van de metaalproductie is precisie van cruciaal belang. Of u nu een professional of een doe-het-zelver bent, het zorgt ervoor dat u nauwkeurige sneden en verbindingen krijgt. VEVOR, een grote naam in de industrie van productieapparatuur, biedt een uitgebreid assortiment inkepingsgereedschappen voor buizen en pijpen, van modellen voor zwaar gebruik tot compactere maten, om tegemoet te komen aan de steeds toenemende behoeften voor het vormen van buizen en pijpen.


Bij VEVOR erkennen we precisie en efficiëntie binnen de metaalbewerkingsprocessen. Onze pijp- en buisuitklinkers zijn nauwkeurig gebouwd en staan klaar om consistente resultaten te leveren, zodat u al uw projecten met vertrouwen kunt aanpakken. De door ons geleverde buisuitkerker zorgt voor zuivere, nauwkeurige sneden in staal, aluminium en andere metalen. Ze besparen u tijd en moeite.


Soorten buis- en pijpuitklinkers


VEVOR heeft voor u de perfecte buizenuitklinker. Onze catalogus bevat 4 typen, elk met unieke kenmerken en voordelen:


Handmatige buisuitklinker


Een handmatige buisuitklinker is geschikt voor werkplaatsomgevingen en kleine projecten waarbij een snede met de hoogste precisie vereist is. De handleiding verwijst naar het feit dat gebruikers hun gedefinieerde snijtype nauwkeurig en nauwkeurig krijgen. Hierdoor is deze buizenuitklinker met zijn verstelbare instellingen en solide materiaal een uitstekende aanvulling voor elke werkplaats.


Hydraulische buisuitklinker


Dit zijn nauwkeurig gesneden kerfgereedschappen voor de meest essentiële drukvereisten. Het Tube Notching-gereedschap wordt geleverd met hydraulisch gebaseerde snijopstellingen waardoor ze optimaal kunnen werken in een omgeving die wordt gekenmerkt door een hoog productievolume. Hydraulische buizenuitklinkers hebben korte cyclustijden en geautomatiseerde invoer, waardoor ze slanke, soepele gereedschappen zijn.


Elektrische buisuitklinkers


Deze buisuitklinkers hebben een functie die bedieningsgemak biedt, zijn gedeeltelijk geautomatiseerd en hebben meer kracht dan handmatige toepassingen via een elektromotor. Deze inkepingen passen bij de rekening voor een middelgroot project dat een evenwicht tussen snelheid en nauwkeurigheid vereist. Er zijn elektrische buisuitklinkers verkrijgbaar, die kunnen werken onder snijhoeken die door de gebruiker zijn aangepast, gemakkelijk te bedienen zijn en daarom de voorkeur genieten vanwege hun veelzijdigheid en nauwkeurigheid in gebruik.


Schurende buisuitklinkers


Gebruik schurende slijpschijven om buizen nauwkeurig te snijden en inkepingen te maken. Toepasbaar waar het te snijden of inkepen werkstuk een gladde en zuivere afwerking nodig heeft. Schurende buisuitklinkers worden geleverd met instelbare slijphoeken en variabele snelheidsinstellingen. Dit is het soort notcher dat de gebruikers controle en flexibiliteit geeft, waardoor nauwkeurige resultaten zonder problemen worden verkregen.


Belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van uw buis- en pijpuitsteekgereedschap


Materiaalcompatibiliteit


Het type materiaal dat u gebruikt bij uw kerfproces is een cruciale factor. Zorg ervoor dat de slanguitknijper compatibel is met het materiaal waarmee u gewoonlijk werkt, zodat uw uitvoer er prima uit komt.


Snijcapaciteit


Meet het snijvermogen van het pijpuitkerfgereedschap om de bruikbaarheid ervan in uw project te evalueren. Afhankelijk van de maximale maat varieert of een uitklinker een buis tijdens het snijden kan vasthouden.


Verstelbaarheid


Zoek een gereedschap voor het inkepen van buizen en pijpen met hoeken waar uw materiaal zal worden gesneden; Hierdoor kunt u alle sneden maken die nodig zijn voor uw specifieke project, waardoor ze beter en nauwkeuriger passen met veel veelzijdigheid.


Duurzaamheid en bouwkwaliteit


Je moet investeren in kwaliteit, wat betekent dat je een krachtig gereedschap voor het uitknijpen van buizen en pijpen moet vinden, gemaakt van duurzaam materiaal, dat kan worden gebruikt als instrument voor de vijandige werkplaatsomgeving.


Speciale functies en onderhoudstips


Het buisuitsteekgereedschap van VEVOR is ontworpen voor hoge productiviteit tijdens het snijproces. Ze beschikken over instelbare snijhoeken, sets voor snelle gereedschapswissels en de multifunctionele mogelijkheden van talrijke CNC-freesmachines, compleet met geïntegreerde koelvloeistofsystemen. Regelmatig onderhoud zorgt voor optimale prestaties en duurzaamheid. Houd de snijmessen scherp, maak de machine regelmatig schoon en smeer bewegende delen volgens de instructies van de fabrikant.


Populaire pijp- en buisuitklinkers van VEVOR


VEVOR zware buisuitklinker


Dit Zwaar uitgevoerde buisuitklinker men kan passen op diameters variërend van 3/4 "tot 3" bij een snijhoek van theta graden, geschikt voor algemene fabricagetoepassingen in zijn geheel. Als gevolg hiervan zal dit gereedschap voor het inkepen van buizen zeer nuttig zijn voor de professionele fabrikant, omdat het robuuste ontwerp gekoppeld is aan snijnauwkeurigheid.


VEVOR 60 graden buis- en pijpuitklinker met bi-metalen gatenzaagset


Dit uitkerker met een snijhoek van 60° wordt geleverd met een bi-metalen gatenzaagset en vertegenwoordigt nauwkeurigheid, een inspanningsvermenigvuldiger bij het werken aan pijpen of buizen die variëren tussen de afmetingen van 3/4 "tot 3-1J". De talrijke, krachtige en veelzijdige eigenschappen maken het een essentiële pijpuitknijpermachine voor allerlei soorten werkplaatsen.


VEVOR 60 graden buis- en pijpuitklinker met bi-metalen gatenzaagset (9-delig)


Dit buizen- en pijpuitklinker bieden uitstekende zaagprestaties, voornamelijk dankzij de hoek van 60 graden en een negendelige bimetalen gatenzaagset voor buizen van 3/4″ tot 2¿1⁄¤ met bimetalen buissnijder. Met zijn kenmerkende draagbare ontwerp is deze pijpuitklinkermachine ideaal voor doe-het-zelvers en hobbyisten die een eenvoudig te gebruiken handwerkapparaat willen.


60 graden buis- en pijpuitklinker met 13-delige bi-metalen gatenzaagset


Bij een snijhoek van 60° is de buizen- en pijpuitklinker omvat een volledig pakket bimetaal gatenzaagset met veelzijdigheid en efficiëntie die zaagt van 3/4" tot 2?1⁄2" buisproducties. De solide structuur van dit gereedschap voor het inkepen van buizen en het grote assortiment aan uitrustingen maken het een ondefinieerbaar gereedschap voor ervaren kruidenfabrikanten.


Waarom kiezen voor VEVOR


U profiteert van vele voordelen als u voor VEVOR kiest voor het inkepen van buizen en pijpen. VEVOR staat u bij, uit onze uitgebreide productselectie, waaronder: machines voor het vormen van metalen en zelfs werktuigmachines, voor onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. VEVOR blijft het adres voor uw concurrerende prijzen, betrouwbare prestaties en uitzonderlijk ondersteunende klantenservice, waardoor het de eindbestemming is voor al uw metaalbewerkingsbehoeften.


Veelgestelde vragen over buis- en pijpuitklinkers


Vraag 1: Welke soorten materialen kunnen VEVOR-buis- en pijpuitklinkers verwerken?


A1: VEVOR buis- en pijpuitklinkers zijn ontworpen voor eenvoudig onderhoud en zijn gemaakt voor een verscheidenheid aan materialen, zoals staal, aluminium en roestvrij staal. Dit is veelzijdig inzetbaar voor verschillende fabricagetoepassingen.


Vraag 2: Zijn VEVOR buizen en pijpuitklinkers gemakkelijk te onderhouden?


A2: Ja, de buis- en pijpuitklinkers van Vjsoni zijn ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud. Voor topprestaties wordt regelmatig schoonmaken, het slijpen van de messen en het smeren van bewegende onderdelen aanbevolen.


Vraag 3: Kunnen VEVOR-buis- en pijpuitklinkers verschillende snijhoeken aan?


A3: Ja, de VEVOR buis- en pijpuitklinkers worden geleverd met instelbare snijhoek, wat inhoudt dat het de gebruikers de instelling kan bieden die past bij de sneden met betrekking tot de behoeften die voortvloeien uit de projecten.


V4: Wat valt er onder de garantie van VEVOR-buis- en pijpuitklinkers?


A4: Alle buis- en pijpuitklinkers van VEVOR worden geleverd met garantie; daarom is de klant verzekerd van betrouwbaarheid en geluidskwaliteit.


Tips & Inspiratie
TOUGH TOOLS, HALF PRICE